DATU VARDE 4 in1 LED Uzlādēšanas Doka Staciju Nintendo Slēdzis Prieks-con Kontrolieris Maksas Stand Statīvu, Lai Nintendo Slēdzis NS Pro

€20.11 €10.46

Pievienot grozam


SKU: #w47631

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Funkcija 3: Lādētājs N-Slēdzi
  • Funkcija 5: Tipa-c Savienotājs
  • Iezīme 2: Ar LED Uzlādes Indikators
  • Zīmola Nosaukums: DATU VARDE
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Saderīgs Marku/Modeli: Nintendo
  • Iezīme: Par Nintend Slēdzis prieks-Con&Pro Kontrolieris
  • Modeļa Numurs: GH1118WA
  • Līdzeklis 1: Nintendo Slēdzis NS Pro Gamepad
  • 4. funkciju: Trīs apmaksas metodes
  • Nintendo Modelis: NINTENDO SLĒDZIS

Bluetooth Bezvadu Kontrolieris Nintend Slēdzis

DATU VARDE Savu pētniecības un projektēšanas, jaunākā bezvadu tehnoloģija Bluetooth kontrolieris Piemērots Nintendo switch / PC / TV KASTES / PS3. Ja jūs vēlaties sākt spēlēt Melee Vai jebkuru Sagraut spēli,tie ir lieliska vieta, kur sākt!

WIFI Video Spēļu Konsole Atbalsta HDMI Izejas

DATU VARDE jaunāko WIFI video spēļu kontrolieris pieņem HDMI izeja dizains, iebūvēts 3000 +100 3D spēles, un atbalsta tīkla lejupielādēt spēles (ar nosacījumu, wifi versija + ne-wifi versija (tieši ievietota tīkla kabeli)), Atbalsta PS3/PS2/PS1/PSP un tā tālāk.Jūs varat saglabāt spēles progresu jebkurā laikā.Līdz četri cilvēki var spēlēt kopā, tajā pašā laikā.jums ir pelnījuši, lai būtu!

7 1 Rezerves 3D Analogo Kursorsviru Īkšķi Nūju Nintend Slēdzis Prieku Con Kontrolieris

7 1 Rezerves 3D Analogo Kursorsviru Īkšķi Stick,Tas var aizstāt jūsu šķelto, nolietotas vai bojātas detaļas , padara jūsu kontrolieris atpakaļ uz dzīvību!Aizstāšana pa Kreisi vai pa Labi kontrolieris kursorsviru Nintendo Slēdzis Prieks-con Kontrolieris.

Īpašas Disign Slēdzi gamers

Tas ir drošs un ērts, lai likts uz jūsu Nintendo Slēdzis Komanda uz šo displejs stāvēt, un saglabāt tos organizē un gatavs spēlēt.Tas arī ļauj jums uzturēt tīru un glītu darbvirsmas.Easy slide-in design & plug and play.Nodot savu Prieku-Cons vai pro kontrolieris, uzlādes doks, un pievienojiet to uz jebkuru USB portu, tad tas būs maksas.

Multi-funkciju, Uzlādes Doks Stacijas

Šī Nintendo slēdzis Prieks-Con uzlādes doks pieņemt newst dizainu, ka jūs varat uzlādēt 4 Prieku-Con Kontrolieri tajā pašā laikā.(Nav iekļauta Prieks-mīnusi, pro kontrolieris.) Easy slide-dizainā savienojas katra Prieka-con ar lādētāju.Tas nodrošina stabilitāti un saglabātu jūsu prieks-cons daudz kārtīgāks.

Newst Saprātīga IC Mikroshēmas Iekšpusē

Viedo Uzlādes Aizsardzība: Iebūvēts IC mikroshēmu, lai novērstu būt strāvas, vairāk siltuma,pārspriegumu, īssavienojumu, nekad vairāk maksu no jūsu prieks-mīnusi.Atbalsta visu Prieku-Cons kontrolieris ar pašlaik & modernizētas izdevums nākotnē.

LED Gaismas Indikatori

Izgatavoti no 4 apgaismes stabi, viņi varēs norādīt uzlādes līmeni katram Prieks-Con. Krāsas apgaismes stabi jums vizuālo ietekmi.Savienojumu ar Sākotnējo, vai mūsu Whiteoak MAIŅSTRĀVAS Adapteris Slēdzi, pēc tam Virziet-prieku-cons, plug and play. 4 Led kolonna parādīs maksas stāvoklis: Nav slodzes vai Pilnībā Uzlādēts - Zaļajā ailē; Uzlādes - Zilā kolonnas.

Produkta Rokasgrāmatu

Izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem(Akrils+ABS), viegls, pārnēsājams, ciets un izturīgs.Šis lādētājs ir piemērots, lai pārslēgtos prieks-con un ar slēdzi pro rokturi, uzlādes jauda ir jāatbilst 5V = 2A.Jums var iekasēt maksu par 4 pārslēgšanās prieks-con rokturi, vai 2 slēdzis pro rokturi, vai 2 slēdzi prieks-con rokturi plus 1 slēdzis pro rokturi, tajā pašā laikā.Tas ir jauki, un nelielu, bet tas nav nogāzt viegli.Vairs nav jums ir, lai slaids, Prieks-cons uzmanīgi uz slēdzi, kā tas wobbles tās doks!Gumijas kājām apakšā novērš to slīdēšanu.

Taupītu Vietu

Dokstacija dizains, 4in1 lādēšana, izmantojot vienu kabeli, lai saglabātu tos organizē un gatavs play, kas ļauj jums uzturēt tīru un glītu darbvirsmas.Šis sēdeklis ir aprīkots ar pašreizējo ierobežojot aizsardzības funkciju.Kad rokturis ir pilnībā uzlādēts, tas automātiski izslēgt barošanu un aizsargā rokturi.

Iepakojuma saraksts

1* lādēšanas statīvs

Laba Kvalitāte un Labs Serviss

Cienījamie klienti, jo pašreizējā kārtība ir pīķa pasūtījuma, visa loģistika noliktavas ir gandrīz pilns, un transporta novecošanās laikā būs lēnāka, nekā, apsolīja laiku!Fenomens klienta paku zaudējumi būs ļoti nopietna, kas ietekmē parasto piegādes laiku!DATU VARDE varat atgriezties uz savu pusi pēc iespējas ātrāk par savu mīļoto produktiem.Mēs esam veikuši visaptverošu apsvērumi par transporta novecošanās un transporta drošības dažādu loģistikas kanālus.Kopā ar mūsu pieredzi pēdējo gadu laikā, mēs domājam, www.olivers.lv Stāvēt Piegāde ir labākais fit!Sirdsapziņa ieteicams!

Bezvadu Retro Ģimenes Video Spēļu Kontrolleris

DATU VARŽU jaunāko versiju gamepad, vai jūs jūtaties ļoti retro ar bērnības garšu?Es domāju, atbilde ir jābūt!Mūsu dizaina filozofija sākas no tendences un tendences reizes, un plaši pieņem atzinumus par klientiem, lai ieviestu šo vadības rokturi visiem!

Bezvadu Bluetooth Gamepad Atbalsts Oficiālais App Spēle

DATU VARDE gamepad ir Bluetooth savienojums, kas darbojas režīmā.Tā var atbalstīt PS3/IOS/TV Kastes/Andriod Smart Tālrunis/PC!Tā ir priekšrocība ir iespēja lejupielādēt atbalstu rīkoties ar spēli tieši, un tas var būt saistīts tieši ar tālruni bez SAKNES.Pakāpieni ir vienkārša, nav nepieciešams instalēt draiveri un iestatīt taustiņu kartēšana.

Wireless Gamepad Par Nintend Slēdzis

Šī gamepad slēdzi izmanto dual mehānisko vibrāciju funkcija, lai jūs tiešām justies uztraukums par spēli!Šī bezvadu kontrolieris ir saderīgs ar Nintend Slēdzis konsoli.Tā atbalsta Žiroskopu ass funkciju un divi motori double-shock funkcija!Jums gamepad un atcerieties, atmiņām, ka mēs esam zaudējuši!

Vadu USB Vibrācijas Gamepad

Šī roktura mēs izstrādājām vibrācijas motors, ja jūs spēlējat ātrumsacīkšu spēli, bremžu drift rīcība ir vairāk aizraujošu!Iegremdēt sevi laimīgu spēli un nevar pašas atbrīvotos sevi!Laimīgs spēles liek jums aizmirst par savām problēmām!

Tagi: doks nintendo slēdzis, gadījumā, nitendo slēdzis, slēdzis prieku con maksas rokturis, n slēdzis doks, doks slēdzis, nintendo slēdzis controlers, doka stacijas, prieks con nintendo slēdzis, datums varde, slēdzis nintendo slēdzis ns pro.

Recenzijas

Mohmed Gml60
2020-08-20
5/5
좋아요