JGA25-370 DC PĀRNESUMU MEHĀNISKO 25GA-370 ar Ātrumu Encoder,izmantot balansēšanas trolejbusa/intelligent robots/Intelligent auto/DIY modelis

€4.93

Pievienot grozam


SKU: #w47664

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Efektivitāte: IE 2
  • Izmantošana: Citi
  • Sertifikācija: ROHS
  • Komutācijas: Suka
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Pārnesumu Mehānisko
  • Modeļa Numurs: JGA25-370
  • Būvniecība: Pastāvīgo Magnētu
  • Aizsargātu Funkcija: Drip-apliecinājums

Dārgais Vērtē Klientu,

Laipni lūgti mūsu veikalā.Ceru, ka jums ir jauka iepirkšanās.

JGA25-370 DC PĀRNESUMU MOTORS ar Ātrums Encoder

Izmērs: (pieļaujamā kļūda: +/-1- 3mm)

Garums: 56MM

Diametrs: 25mm

Garums Vārpstas (Pagarināts daļa): 10MM

uz vārpstas Diametrs: 4mm(D)formā

Neto svars: 0.10 kg (+/-1- 3g)

Lietošana: B alancing trolejbusa/Intelligent robots/Intelligent auto/DIY modelis

Instalācijas veids: Sarkans → motora jauda + (exchange var kontrolēt Pozitīvo un Negatīvo rotācijas motoru) Melna → Kods Jauda - Negatīvs (pozitīvas un negatīvas līmenis, nevar būt nepareizi 3.3-5V) Dzeltena → signāls atsauksmes (motors griežas kārta,11 signāli), Zaļš → signāls atsauksmes (motors griežas kārta, 11 signāli), Zils → kods jauda + pozitīvs (pozitīvas un negatīvas līmenis, nevar būt nepareizi 3.3-5V) Balts → motora jauda - ( exchange var kontrolēt Pozitīvo un Negatīvo rotācijas motoru )

Mums ir daudz dažādu motors akciju.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mums brīvi.ja jums ir nepieciešama jebkāda cita sprieguma vai RPM mums nav parādīts, tā var būt izgatavotas pēc Pasūtījuma.

Ja jums ir kādas īpašas pieprasījumu, lūdzu, sazinieties ar mums!

Piegāde:

Lūdzu noteikt, ka PVN Nodokļa Nav.Jo īpaši Brazīlija un Argentīna Klientiem,lai izvairītos no aizkavētas un līdzdalība Vietējās paražas.

Lūdzu, ierakstiet pilnīga un pareiza adrese, tālruņa Nr., Pilns Nosaukums, Saņēmēja(Saņēmēju).Tas varētu ietekmēt piegādes laiku tieši

Maksājums:

Mēs pieņemam AliPay, PayPal, Bankas Pārskaitījums, West Union .Kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums brīvi.

Noteikumi: 100% maksājumu avansā.

Kompensācija:

Sakarā ar epidēmiju COVID-19 no visas pasaules, visi sūtījumi būtu aizkavējusies vairāk vai mazāk.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu ietvaros 90days, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs ceram, ka mēs varam darīt visu iespējamo, lai jūs pat kuģniecība ir ārpus mūsu kontroles.

Atsauksmes:

Mēs ceram, ka jums patīk iepirkties mūsu veikalā.Un mums ir jauka sadarbība.

Mēs ceram, ka jūs varat sazināties ar mums nekavējoties, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Mēs neesam redzami visi produktu veikalā, Ja jums ir nepieciešams kaut kas cits, Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs ceram, ka mēs esam jauki un ilgtermiņa sadarbību, pamatojoties uz WIN-WIN.

Tagi: jga25, pārnesumu motors ar, garš tārps pārnesumu mehānisko, bldc, 12v motoru, electr mehānisko, robotika augstu griezes momentu līdzstrāvas motors, encoder dc vērsta mehānisko, LĪDZSTRĀVAS Motors, 550 elektromotoru.