2GAB 6 Collu SS316 Laivu Flip Up Saliekamie uzvilkt Radžu jūras laivu, jahtu accessorie 316 Nerūsējošā Tērauda Pārsegu uz Augšu Radžu 155x52mm

€37.90 €27.29

Pievienot grozam


SKU: #w47707

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • krāsa: SUDRABA
  • Feature2: Laivu Piederumi
  • bateau accessoires jūras: barco accesorios marinos
  • Materiāls: TĒRAUDA
  • Izmērs: 155x52mm(6'')
  • Pieteikumi: Jūras aparatūra, piederumi
  • Īpaša Iezīme: Klājam Mount Line Trošu Radžu
  • Iezīme: Laivu Piederumi Jūras
  • Posteņa Nosaukums: 6" Flip Up Radžu
  • Veids: Citi
  • Vienuma Tips: bollard
  • Daudzums: 2 gabali
  • Materiāla Tips: Nerūsējošā Tērauda SS316
  • Atslēgas vārdi: Locīšanas radžu

2GAB SS316 jūras Laivu klases Flip Up Saliekamie uzvilkt Radžu 6 Collu flip up radžu jūras laivu, jahtu accessorie 155x52mm

Motīvs:

-ūdens stāšanās laiva ar pareizu uzstādīšanu.

-Tas ir salokāms, dzīvoklis, dodot flush izskatu, kad to neizmanto.

-Pop up radzes ir augsti pulēta spogulis pulēta apdare.

-Stilīgs virsmas mount dizains.Nav lamatas ūdens saskaņā ar radzēm vai atļaut.

-Maksimālo izturību pret koroziju un izturību, sālsūdens vidē.

Specifikācija:

1. Krāsa: Sudraba

2. Saderīgs Ar: fit laivu

3. Materiāls: 316 nerūsējošais tērauds

4. Lenghth: Apm 155mm (6")

5. Iekšējais Platums uzvilkt Radžu: Apm 32mm

6. Iekšējais Augstums no uzvilkt Radžu: Aptuveni 20,5 mm

7. Diametrs lielāks skrūvju urbumi: Apm 8mm

8. Diametrs mazāks skrūvju caurumu piestiprināšanai: Apm 4mm

9. Doks Klāja jūras aparatūras Līniju, Virves, tauvas Radžu accessorie

Paketē iekļauts:

2x Flip up Radžu

Piezīme:

1.Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Par Samaksu:

* Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu process, vai DARĪJUMA. * Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. * Ja jūs nevarat pārbaudīt tūlīt pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par Sūtījumu :

** WORLDWIDE SHIPPING. ** Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. ** Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. ** Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. ** PAKALPOJUMS TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. ** Ja neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atgriezties & Kompensācijas :

*** Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. *** Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos. *** Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.olivers.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. *** Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Par Atsauksmes :

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: 316 tērauds, motorlaivu aprīkojums, apavu footbal, laivu vāciņu, laivu kausa turētājs no nerūsējoša tērauda, nerūsējošā laivu, laivu daļa, accesories laivu, laivu kāpņu, buru laivu.

Recenzijas

Mendesphilip
2020-10-31
4/5
Excellent finish, although it is not flat on a smooth surface. Nice but only useful for ends (rope) of 12 mm or less. If the Cape is thicker, it is of little use.
Presimibeklerim
2021-02-04
5/5
OK OK