Jauns

20PCS Tech Klāja Kravas automašīnu Riteņu, Lai 96mm Fingerborad Skeitborda piederumi K67

€9.46

Pievienot grozam


SKU: #w47828

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Plastmasas
  • Vecums: 12-15 Gadi
  • Vienuma Tips: Pirkstu Skrituļdēļi
  • Izmēri: 12*10*5cm
  • Brīdinājums: nav paredzēts bērniem, kas jaunāki par 3
  • Plastmasas Tips: ABS

Produkta Iespējas:

Iepakojums satur:

80psc skrūves , 1 spaner rīki

melns stūre : 20 gab , zila stūre : 20 gab

20pcs 25MM Kravas automašīnu sakausējuma Riteņu

1. Materiāls: ABS Plastmasas , Gumijas un Metāla Sakausējuma

2. Amats: Moveward/Atpakaļ, Pa Kreisi/Pa Labi

3. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu

Par Sūtījumu Visiem produktiem, tiks pārbaudīts, iepakoti un nosūtīti no 3 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts, Mēs sagatavosim pakete ar informāciju, kas sniegta šajā secībā.Pircēji ir atbildīgi par nepiegādāts iepakojumiem, ja sniegtā informācija ir nepareiza.Krievijas draugiem, pievērsiet uzmanību: lūdzu, aizpildiet saņēmējs 's pilns nosaukums, ja jums vietu pasūtījumu, jo politika krievijas Post Office, citādi jūs, iespējams, nevar saņemt sūtījumu veiksmīgi.Klientiem būs atbildīgs par importa nodevas un nodokļus.Starptautiskās kuģniecības parasti aizņem no 25-60 dienas.Daudzās situācijās, piemēram, slikti laika apstākļi, muitas vai pārdošanas karstā sezona utt., kas radīs kavēšanās.Ja dažas problēmas radīt aizkavēšanos, lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu piegādes datums jums.

Par Atgriezenisko saiti, Ja jums ir apmierināti ar šo pirkumu, lūdzu, atstājiet 5 zvaigznes, lai veicinātu asv.Ja jūs neesat apmierināts ar šo pirkumu , lūdzu, sazinieties ar mums ietvaros 24 stundām.Mēs paliksim ar jums, līdz kamēr problēma atrisināta un piedāvāt labākos pakalpojumus, kā mēs varam.Mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu jūs ar labāko klientu apkalpošanas

Tagi: pirkstu motorollera, klaviatūra skeitparks, klājam plastmasas, skate kravas automašīna, klājam tech, klājam klaviatūra, piedziņas riteņu kravas automašīna, klaviatūra, hi tech, skeitborda kravas automašīna.

Recenzijas

Jwallace8
2020-12-08
5/5
Produit compliant
Sbrowneii
2020-09-05
5/5
Great quality! I actually find them higher quality than even the original Tech Deck trucks. Please note that these are a little too short for the CURRENT Tech Decks. I think Tech Deck has increased the width of their boards. This is why some internet articles claim that Tech Deck boards are 32mm in width. I purchased these for Tech Decks that I purchased over 10 years ago, back when they were still 25mm. As a result, these wheels fit perfectly. tl;dr: If you're buying for current Tech Decks, expect them to be shorter than the width of the board. If you're okay with this, you'll be happy with the quality of this product.
El Nevermind 09
2020-09-19
3/5
Rubber peices where incorrectly places and causes steering problems. Fixed this by swapping them.