Jauns

Bezmaksas piegāde Lenovo Jogas Tablete 2 830 830L Touch screen digitizer ar bezmaksas rīkiem

€10.70 €10.17

Pievienot grozam


SKU: #w47905

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Saderīgu Zīmols: Lenovo Jogas Tablete 2 830 830L
  • Displeja Izmērs: 7~10 Collu
  • Produkta Tips: Tablete Touch Panel
  • Modeļa Numurs: Lenovo Jogas Tablete 2 830 830L
  • Ekrāna Tips: Kapacitīvais Ekrāns

Lūdzu, pārbaudiet piezīme pie lapas apakšā pirms pirkšanas

Bezmaksas piegāde Lenovo Jogas Tablete 2 830 830L Touch screen digitizer ar bezmaksas rīkiem

Paketi, ieskaitot:

1 x touch screen

1 x T5 skrūvgriezi.

1 x T6 skrūvgriezi.

1 x atvēršanas rīki.

99% pircēju redzēsiet, ņemiet vērā, pirms iegādāties:

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

0. Aliexpess noteikums: sekošanas informāciju, tiks atjaunināta 5 dienām, pēc tam, kad pārdevējs dod jums izsekošanas numuru.

1. Lūdzu, skatiet mūsu produktu nosaukumu un produktu apraksts uzmanīgi .Piemēram:ja nav vārda" Rāmis "mūsu produkta nosaukums,produkta ir bez rāmja.Attēli ir paredzēti tikai uzziņai.

2. Lūdzu, sazinieties ar pārdevēju, vispirms, ja kādi jautājumi vai problēmas,Jo laika starpība,mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.ja brīvdienās,mēs atbildēsim jums, 48 stundu laikā .

3. Ja produkts ir bojāts vai bojāta,vislabāk ir sazināties ar pārdevēju vispirms gaida atbildi.Strīdu tikai padara lietas sliktāka .jo, ja nav strīda,pārdevējs var dot jums vairāk, labākus risinājumus.

4. Lūdzu, pārbaudiet adresi un pilnu nosaukumu, pirms iegādāties,Lūdzu, nerakstiet adrese sarakstei vai ziņu,ja jūsu adrese nav labi,tas ir 100% jūsu atbildība.

5. Instrumenti tika nosūtīts kā dāvana,tas ir bez maksas,mēs nevaram garantēt, ka tas 100% atbilst jūsu tālruni.instrumenti ietekmēt cenu.

6. Viena paka ar vienu rīku komplekts,ja jūs pērkat daudziem produktiem, ar vienu pasūtījumu,tā ir arī viena instrumentu komplektu.

6. Lūdzu, skatiet uzstādīšanas instrukciju video YouTube,bet tas būs labāk, ja jūs varat atrast darbnīcu, lai palīdzētu jūs instalējiet to.

7. Mūsu darba laiks ir 9:00 --18:00 (GMT+08:00) ,pirmdiena-piektdiena.

8. Gudri pircēji varēs atstāt e-pasta adresi, ja viņi vietu secību.

9. Tikai 5 zvaigznēm Pozitīvas Atsauksmes var sniegt pārdevējs labāko iespaidu,pārdevējs var redzēt pircēja Atsauksmes vēsturi,un viņi dos vislabāko pakalpojumu, lai šie pircēji.

Pirms jūs atstāt negatīvu atsauksmi,lūdzu, sazinieties ar pārdevēju pirmais.Negatīvās atsauksmes kaitē pārdevējiem un pircējiem.

10. Vairumtirdzniecības uzņēmums :Mēs sniegsim mūsu labākās cenas uz šiem vairumtirdzniecības pircējiem,lūdzu, sazinieties ar mums caur Skype,Kas ir App vai e-Pasta adresi.

Tagi: gulētiešanas jogas grāmata, mājokļu jogas grāmata, zīda sarža, touch lenovo jogas 3 14, lcd lenovo joga, 830l multimetrs, displeja lenovo jogas planšetdatoru, displeja lenovo joga, 830l, lenovo jogas tablete 2 830 830f.