1000g Polymorph Mouldable Plastmasas Granulām, Chrismas DIY Termoplastiska PCL Roku darbs Mākslas Piederumi Plastmasas Granulām,

€10.77 €10.24

Pievienot grozam


SKU: #w48016

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: Polymorph Mouldable Plastmasas Granulām,
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sadalīšanās temperatūra: 100°C

Paketē Iekļauts:

1x 500/1000g Plastmasas Granulām,

Specifikācijas:

Produkta nosaukums:Polymorph Mouldable Plastmasas Granulu

Materiāls:Polymorph Termoplastiska

Krāsa:balta

Sadalīšanās temperatūra:100 ºc

Produkta apraksts:

Tas ir jauns materiāls, var būt patvaļīgas formas, būs pieejama pēc tam, kad Polymorph Termoplastiska ielej siltumu staba, lai mīkstina un tad ielej veidni.

Tas ir vides aizsardzības materiāls, atkārtoti, un vieglo svaru .Polymorph Termoplastiska par 100 temperatūras mīkstina, tāpēc varat viegli veikt to.

Sakarā ar apkures Polymorph Termoplastiskas īpašības ātri mainās, no cietas baltas daļiņas pārredzamā mīkstu mālu.Kad Polymorph Termoplastiska ir atdzisis līdz istabas temperatūrai, tad tā kļūst balta un smagi kā akmens modeli, Polymorph Termoplastiska atkal pēc sildīšanas un dzesēšanas var izmantot atkārtoti vairākas reizes.

Tātad jums ir nepieciešams, ir ideja, lai sāktu, bļodā ar karstu ūdeni, ir jūsu rokās, jūs varat kļūt gudrs būvēts.

Produkta mērķis:

Šī ir ideāla jaunu materiālu, var būt kā fiksāžas, piemērots DIY entuziasti, mākslinieku, mākslinieku, tēlnieku, mašīnas ražošanas speciālistiem - vai ikvienam, kam patīk pieņemšanas vai remonts lietas!

Uzglabāšana:

Lūdzu, glabājiet to vēsā un sausā vietā, izvairīties no augstas temperatūras žāvēšanas

Ieteikumi:

Lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai, izmantojot karstā ūdens temperatūru, jāizmanto vairāk nekā 12 gadiem

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: plastmasas polymorph, plastmasas loksnes biezs, plastmasas lodītes, draudzīgas plastmasas, thermoplast, mākslas amatniecības, nagu pārskaitījumu, pelējuma kratītājs, Polymorph Termoplastiska, amatniecības diy.

Recenzijas

Private 08
2020-09-09
5/5
Good quality goods. Taking 1 kilogram is much more profitable at a price. In the economy the right thing. It came quickly ordered from the Moscow warehouse. The bag came pushed in something apparently checked for the smuggling of herych. I advise the store.
Vjrajwadi
2021-01-06
5/5
It came in 10 days, to the house. Very satisfied! Honest 1000G, the quality is fine. Thank u! I'll order more!
Daddyslilspacemonkey 86
2020-09-06
5/5
Доставка супер быстрая! Три дня до Питера. 1кг +17гр )))