Uzlādējams ar Ūdeni dzesējamie Gaisa Kondicionieri Darbvirsmas, Dzesēšanas Ventilatora Gaisa Dzesētājs Vasaras Mājas JS23

€23.44 €16.64

Pievienot grozam


SKU: #w48132

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Citi
  • Modeļa Numurs: Ar ūdens dzesēšanu

Uzlādējams ar Ūdeni dzesējamie Gaisa Kondicionieri Darbvirsmas, Dzesēšanas Ventilatora Gaisa Dzesētājs Vasaras Mājas JS23 Apraksts:

Funkcijas:

1. Daudzfunkciju: Tas ir portatīvais gaisa kondicionieris, kas atvēsina, mitrina un attīra.Šo personīgo telpu dzesētājs funkcijas trīs ventilatora ātrumu un multi-directional gaisa vent.

2. Ilgu darba laiks: Vienkārši piepildiet ar ūdeni, pievienojiet to jebkuram standarta sienu un baudīt!Tas darbojas līdz 5-11 stundas piepildīt!Tas ir iztvaikošanas gaisa dzesētājs, kas ļauj jums izveidot savu personīgo klimata!

3. Kluss: viegls kluss ventilators plus nomierinoša nakts gaisma padara to perfektu, lai izmantotu nakti ērtu gulēšanas, energoefektīvas.

4. Ūdens dzesējamie: Water-cooled tehnoloģija, kas velk gaisu caur iztvaikošanas gaisa filtrs dzesēšanas un pārvērš to par vēsu, atspirdzinošu gaisa uzreiz.Vienkārši jāpievieno ūdens, lai top piepildiet ūdens tvertni un nospiediet pogu.

5. Platleņķa un Regulējams Ātrums: plaša leņķa gaisa padeves ir ērti, slēģi, šūpoles, uz augšu un uz leju, un visa māja ir forši.Saprātīga vēja kontrole ar regulējamu trīs rīkus, vairāk pat ātrums, stipra un stabila.

6. Liela Jauda: Liela apjoma un liela migla apjoms, 200ML liela tilpuma ūdens tvertne.

Paziņojums:

1. Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu.Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Specifikācija:

Tips: Desktop Ūdens dzesējamie Gaisa Kondicionieri

Produkta materiāls: ABS

Produkta izmērs: 122mm*108mm*142mm

Ūdens tvertnes tilpums: 200ML

Strāvas vada garums: 1.2 m

Ieeja: 5V1A

Elektroenerģijas patēriņš: 4W

Akumulatora kapacitāte: 2500mAh

Nominālais spriegums: 220-240V

Lietošanas laiks: 1 pārnesums:11H./2. pārnesumam: 6H/3. pārnesums: 5H

Ietver: 1 x Ūdens dzesējamie Gaisa Kondicionieri, 1 x USB uzlādes kabelis 1 x lietotāja rokasgrāmata komplektācija:

1 x Ūdens dzesējamie Gaisa Kondicionieri

1 x USB uzlādes kabelis

1 x lietotāja rokasgrāmata

Tagi: portatīvo gaisa condit, gaisa atdzist ventilators, gaisa desktop, gaisa kondicionieris desktop, gaisa kondicionieris mājas, kondicionieri portatīvie, āra gaisa kondicionieris, gaisa dzesētājs mini, gaisa, galda ventilators.

Recenzijas

Motodor May
2020-10-22
5/5
fast delivery thanks!