1pc Degvielas Inžektors piemērots Jūras Yamaha - F150 Piekarināmie Mitsubishi - Montero Diamante CDH-275 / MD319792 / 732965L

€12.35 €11.73

Pievienot grozam


SKU: #w49278

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāla Tips: CDH275
  • stāvoklis: 100% Oriģināls
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Automašīnas marka : Piekarināmajiem Montero L200 L300 L400
  • Kvalitāte: 100% oriģināls tests
  • Objekta Garumu: CDH275

Dārgais draugs:

Vispārējā loģistika ir nestabila laikā epidēmijas.Ja jūs pērkat vairāk nekā $100 vai jums ir steidzami nepieciešama šī produkta, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani, lai palīdzētu jums pārbaudīt loģistikas maksa DHL, Fedex, UPS, Aramex un tā tālāk.Tas būs lētāk, nekā pārbaudīt to pašiem. 1.Lūdzu ņemt viegli, viss, kas paku nosūta pirms dezinficēt. 2.Ja jūs vēlaties iegādāties vairāk pie vairumtirdzniecības cenas, lūdzu, sazinieties ar mani: +86 18163219323 WeChat: 18163219323 WhatsApp: +86 18163219323 (sazinieties ar mani, man par pārsteigumu)

1pc Degvielas Inžektors piemērots Jūras Yamaha - F150 Piekarināmie Mitsubishi - Montero Diamante CDH-275 / MD319792 / 732965L

Uzmanību, lūdzu, Lūdzu, pārliecinieties, vai izstrādājuma modelis un foto ir pareizi, pirms pasūtīšanas.Ja neesat pārliecināts, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms jums to pasūtīt, citādi mēs nevarēsim atmaksāt jums naudu, ja jūs veicat nepareizu pasūtījumu, paldies!

Uzstādīt:

par MITSUBISHI MONTERO SPORT

par MITSUBISHI GALANT

par MITSUBISHI ECLIPSE

derīgs MITSUBISHI DIAMANTE

par MITSUBISHI MONTERO SPORT

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: vai jūs esat rūpnīcas vai tirdzniecības uzņēmums?

A: Mēs esam profesionāla tirdzniecības uzņēmums, un sadarboties ar simtiem piegādātāju Ķīna,Ķīna, Taivāna, Indija un tā tālāk.Tāpēc mums ir mūsu plašo piegādes ķēdē resursus.

Q: Kādi produkti vai jūsu uzņēmums piegādes YZHID zīmolu?

A: mēs galvenokārt pārdod oriģinālo degvielas inžektors, auto sensors, aizdedzes spoles, aizdedzes sveces, tukšgaitas gaisa kontroles vārsts un motora rezerves daļas.

Q:vai jums nedod nekādas garantijas attiecībā uz jūsu produktu?

A: Jā ,mēs esam vienu gadu garantija par mūsu produktiem.

J: Kā kontrolēt kvalitāti savu produktu?

A: Katra produkta ir gan 3 pārbaudīta ar dažādiem inženieris pirms piegādes.

B: Sadarbība fabrika ir papildu iekārtas, kvalificēti strādnieki un stingra ražošanas procesa.

C: Mūsu QC komanda pārbaudīs produktu pirms katra pārvadājuma.

Q: Cik ilgi jums piegādāt zāles pēc to pasūtīt?

A: Parasti ņems 1-6 dienas, lai sagatavotu visu kārtībā.Mums ir liela produktu sastāvam.Lielākā daļa no produktiem, kas var tikt nosūtīti tajā pašā dienā.

Sūtījumu un piezīme

Ekspress Piegāde: Parasti, pircēji var saņemt preces ietvaros 7-45 dienu laikā.Ātrums loģistika ir atkarīga no loģistikas metodi jūs izvēlaties.

Zīmola Stāsts

Atsauksmes

Pēcpārdošanas Pakalpojumu ; 1.Jūsu pozitīvās atsauksmes ir tik svarīgi, lai mums, lūdzu, atstājiet 5 zvaigznes, atsauksmes, paldies.Lūdzu, neatstājiet ;negatīva ;vai ;neitrāls ;atsauksmes ;vai strīdu, šie ;nevar ;atrisināt, un jūsu ;problēmu, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas īsā laikā. ; 2.Mēs varam piedāvāt 1 gadu garantija. 3. ;Par atgriešanās politiku. ;Visu atdevi, jo mūsu kļūdas būs saņēmusi pilnu kompensāciju. ;Mēs nevarēsim pieņemt atpakaļ, ja prece bojāta pircēja darbības kļūdas.Postenis ir atgriezies jaunā stāvoklī ar oriģinālo iepakojumu. ; 4.Ja prece ir kādas problēmas, vai pircējs ir kādas neskaidrības, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.PS:, Ja jums ir nepieciešams, lai atgrieztu preces, pircējs ir atbildīgs par kravas nosūtīt preces atpakaļ.

Tagi: lielo izmēru mori, peles bezvadu, inžektora piekarināmie, sprinter turbo, asus eee pc 1011px tastatūras, fc3500, automašīnu mitsubishi colt, galant, spray vāgners, lenovo pildspalvu, joga.

Recenzijas

Sergeverburgh38
2020-09-09
5/5
Teşekkürler