Jauns

Sterilu Šļirču Filtrs PVDF Membrānas Filtrs ar Diametru 13mm 0.45 um GC Smidzinātāja Adatu, Sterilas Naftas Adatu Filtrācijas 100 / PK

€33.64

Pievienot grozam


SKU: #w52985

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Daudzums: 100 / pk
  • Modeļa Numurs: 13mm/0.45 um
  • Materiāls: PVDF
  • Diametrs: 13 mm
  • Iepakojums: Atsevišķi ietin sterils
  • Zīmola Nosaukums: JVLAB
  • Poru izmēra: 0.45 um

Materiāls : medicīnas grade PP shell, iebūvēta membrānu Hidrofilas/Hidrofobo PVDF membrānu.

Diametrs : 13mm

Atvērums : 0.45 um

Interfeiss : standarta medicīnisko šļirču ligzdas, ar parasto medicīnas šļirces stobrs doks.

Filtrācijas spiediens : Mazāks par 100 psi

Filtrācijas temperatūra : Mazāk nekā 60 grādu

Iepakojums : 100 gab. / pk, viena sterilizēts, individuāli iepakotas.

Kvalitātes nodrošināšanas: Šis produkts ir importēts medicīnas grade ražošanas iekārtas, 100,000 tīra darbnīca, katru filtru hermētiskuma pārbaude, katrai produktu partijai integritātes pārbaudes, hromatogrāfija, UV absorbcijas atšķirībā testu.

Izmanto: parasti lieto, lai filtrējot daļu no organiskās risinājumu un ūdens šķīdumu, var izmantot kā eksperimentālo paraugu skaidrojumu filtrācijas, šķidruma hromatogrāfijas injekcijas filtrācija.

Galvenie parametri:

Filtra laukums: 0.8 cm2

Atlikušo kursu (ul): 15 ul

Īpašības: Hidrofils / Hydrophibic

Daļiņu analīze, daļiņu idejas, bioķīmiskās analīzes, HPLC paraugu sagatavošana un ar šķīdinātāju filtrācija; Neilona membrānu (NEILONA) ķīmiskā saderība ir laba, var izmantot saskaņā ar nosacījumiem, PH vērtība ir līdz 12, piemērots bioloģiskajiem produktiem, barotnes, sterils filtrēšanas risinājums; Polyvinylidene difluorīds membrānu (PVDF) hidrofilas PVDF membrānu saistošs proteīns ir daudz mazāk nekā to, nitroceluloze, neilona un PTFE filtrācijas membrānu, kas ir saderīgs ar ūdens šķīdumiem, un dažādi organiskie šķīdinātāji, plaša piemērojamība, oksidācijas pretestību un siltuma pretestību labs preparāts HPLC, GC ir ļoti piemēroti; Polyethersulfone membrānu (PSE) ar zemu olbaltumvielu adsorbcija, augstas plūsmas ātrumu, dažādu PH vērtību, ķīmiskā saderība, kas piemērojami sagatavojot paraugus, ūdens šķīdinātāju filtrācijas, mikrobioloģiskā izpēte, vides analīze, bioloģiskā analīze, HPLC kustīgā fāze filtrācija; Politetrafluoretilēna (PTFE) un inerto ķīmiskā stabilitāte, ko piemēro ķīmiskāskorozijas spēcīgu organiskie šķīdinātāji, ūdens un gāzes, galvenokārt skābā, sārmainā šķīdumā un ir iecietība.

Imports/Eksports: Female luer Lock/ Male Luer Slip

Darbības temperatūra: 100 grādu

Burbulis Punktu (23 grādu): 1.5-1.93 bārs

Spiediena izturība: 15 bar

Piezīme :

1. Šis filtrs ir vienreizējās lietošanas, membrāna, nevar atvērt.Vispārēju lietošanu ar šļirces (Ja jums ir nepieciešams, šļirces, lūdzu, noklikšķiniet iegādei.Paldies.).

2. Ar sterilizācijas datums produkts ir pēdējā.Attēlu nevar atjaunināt nekavējoties.

Kā izvēlēties pareizo filtru?Jauktu šķiedru membrānu (MCE) maisījumā ar celulozes nitrāta un celulozes acetāta izgatavots hidrofilas, ķīmiskā saderība, augstu olbaltumvielu adsorbcijas.

Tagi: adatu injekcijas micro, ptfe filtru 100, ufi eļļas filtrs, šļirces, adatas, injekcijas, filips gaisa filtrs, metāla adatu injekcijas, liela injekciju adata, 010 ptfe filtrs, mezo injekcijas adatu, filtrs filtri.