HF, VHF UHF Antena Analyzer3G Vektora Tīkla Analizatoru, Ciparu LCD Displejs Pieskaroties Ekrāna Stāv Vilnis, S-A-A-2 Nano VNA V2

€77.49 €56.56

Pievienot grozam


SKU: #w57269

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: SNDWAY

3G Vektora Tīkla Analizatoru, HF, VHF UHF Antena Analyzer Ciparu LCD Displejs Pieskaroties Ekrāna Stāv Vilnis, S-A-A-2 Nano VNA V2

Funkcijas:

1. Metāla gadījumā; lielā ekrāna touch ir precīzāka; viegli uzturēt, nav nepieciešams, lai izveidotu savienojumu barošanas, atbrīvoties no važām datu kabeli, var izmantot atsevišķi.Spēcīgs amats: produktu var izmērīt 2.4 G antenas, un var arī pasākuma duplekser un filtru .(Šobrīd, izņemot šo punktu, citi produkti nav tik spēcīgs funkcija).

2. Praktiski DIY produktu: Tas ir praktiski DIY produktu ar perfektu vektora tīkla mērījumu funkcija, un tas ir viegls un pārnēsājams; neatkarīgi 3,2 collu LCD displejs, pārnēsājamas baterijas vai USB strāvas padeve, un to var izmantot bezsaistes 2 stundas .

3. Vairākas funkcijas: varat eksporta Touchstone (snp) failus no DATORA programmatūru dažādiem radio projektēšanu un simulācijas programmatūru.Šo funkciju izmanto, antenas darbības novērtējumu.

4. Labāk dinamika: tiešās izejas si5351 frekvenču diapazonā no 50k-300MHz nodrošina dinamika labāka par 70dB, paplašināts 300M-600MHz frekvenču joslā, nodrošina dinamiku labāk nekā 60dB, un 600M-900M frekvenču joslā ir labāk, nekā 50dB Dinamiska.

5. Plaša frekvenču diapazons: uzlabota frekvenču algoritmu var izmantot nepāra harmoniku paplašināšana si5351, lai atbalstītu mērījumu biežumu līdz 900MHz.TX/RX metodi pasākumu pilnu S11 un S21 parametriem.Ja jums ir nepieciešams, lai iegūtu S12 un S22, jums ir nepieciešams, lai manuāli aizstāt transīvers ostas vadu.

Specifikācija:

NanoVNA V2

Otrās paaudzes NanoVNA vektora tīkla analizators ir balstīta uz OwOComm S-A-A-2 konstrukcijas, un tās sniegums ir ievērojami modernizēta.

Mērīšanas frekvenču diapazons: 50kHz-3GH

Sistēmas dinamiskais diapazons (pēc kalibrēšanas): 70dB (50k līdz 1,5 GHz); 60dB (uz 3GHz)

S11 fona troksnis (pēc kalibrēšanas): -50dB (1,5 GHz); -40 db (uz 3GHz)

Skenēšanas ātrums: 100 punktiem/

Skaits skenēšanas punkti (par ierīces ekrāns): regulējams, maksimālais 201

Kalibrēšanas punktu skaitam (maksimālais skaits, USB skenēšanas punkti): 1024

Strāvas padeve: USB, 1950MAH

RF ports: SMA (ne RP-SMA!)

USB interfeiss: Micro MUMS

Displeja ekrāns: 3.2 collu TFT (320 x 240)

Ostas 2 Return loss: >= 13dB (uz 3GHz), 20dB (1,5 GHz

Displeja uzskaite: 4, zīmes: 4, uzstādījumu saglabāšana: 5

Programmatūras lejupielāde: https://github.com/nanovna/NanoVNA-QT/releases; vai https://pan.baidu.com/s/1TdoDTAESUUU6yvAWM5UFKA; ieguve kods kss9

Lietotāja rokasgrāmata: https://github.com/nanovna/NanoVNA-QT/raw/master/ug1101.pdf; vai https://pan.baidu.com/s/1EAF8CnHzW_AiGJiQVqvjWA; ieguve kods z8mi

Iepakojuma Saraksts:

2 SS405 MSA Dubultā Vīriešu Adatas 30 cm*1

Kalibrēšanas Gabals 50 Ohm Slodze*1

Kalibrēšanas Īsslēguma*1

Kalibrēšanas Open Circuit*1

SMA Female*1

USB Vads

3.2 collu skārienekrāns NanoVNA V2 Galvenais Bloks*1

3

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Visi pasūtījumi tiks izvesti 3 darba dienu laikā pēc tam, kad esam veiksmīgi saņēmuši jūsu maksājumu.

3. Mēs piedāvājam regulāru ziņu Gaisa Pasts, un ir izveidota bezmaksas piegāde metodes.

4. Kopš tirdzniecība ir starpvalstu, kā arī aviopasta ir lētākais nosūtīšanas metodi, tas būs ilgs laiks, piegāde.Ja nevēlaties gaidīt tik ilgu laiku, lūdzu, izvēlieties Express un jāmaksā nodeva.

5. Mēs neesam atbildīgi par savu Muitas nodoklis.

1. Ja priekšmeti tiek atrasti sliktā stāvoklī, kad saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums brīvi.Mēs varam atmaksāt naudu vai nosūtīt jaunu, lai jūs.

2. Ja jūs neesat apmierināti ar produktu, jo par personas preferenci, jūs varat atgriezties to mums 7 dienu laikā.Jums ir nepieciešams maksāt kravas.

3.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

1.12 mēnešu garantija

2.Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemat jūsu preci vai ar kvalitātes problēmu,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs varam piedāvāt atgriezties vai nosūtīt garantija, bet, lūdzu, piedāvāt pierādījumus, lai parādītu problēmu aktīvi.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tagi: nanovna, antena uhf, vhf, optikas vektoru, kanālu analizators, mini 160 antenas analyzer, digitālo antenu analyzer, vna, antenas cilpa hf, lāzera rangefind, spektra analizators.

Recenzijas

Mariakhort
2020-11-25
5/5
ras