Sejas Tīrīšanas Suka 3 Suka Galvas USB Skaistumkopšanas Spa Uzlādējamo Elektrisko Rotējošas Sejas IPX6 Ūdensizturīgs

€9.74 €7.50

Pievienot grozam


SKU: #w62886

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Iekšējais materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Barošanas spriegums: 1.2 W
  • Galvenais Materiāls: ABS
  • Preču Kvalitātes Sertifikāciju: ce
  • uzlādes veids: USB
  • Zīmola Nosaukums: Konka
  • krāsa: Zils/ Rozā
  • Barošanas Avots: Uzlādējams Akumulators

Funkcijas:

1. TRĪS SOĻI DZIĻĀ TĪRĪŠANA:

Galvenā sistēma, mūsu Jaunāko cleasing Tehnoloģijas tiek stingri pārbaudītas un izstrādātas ar vismodernāko 3 Suka Galvas .Ar 1 sūklis spilventiņu, lai vienkārši notīrītu virsmas grims & netīrumiem; Ar 2 ultra fine mīksto nomaiņa un visaptverošu pīlinga,Novērstu eļļu, atmirušās ādas, melngalvju un whiteheads, Piemērots visiem ādas tipiem ,pat jutīga āda,bez jebkādiem bojājumiem vai paplašināšanu, lai jūsu poras.

2. DIVU ĀTRUMU MOTORS NODROŠINA RŪPĪGI ATTĪRA:

Lūdzu, ieslēdziet lēnu ātrumu, pirms jūs tīrīšana, kamēr sejas āda ir pielāgots, zemas spēcīgu ātruma iestatījums ir maigi attīrošs, un novēršot make-up, netīrumiem un netīrumi no jūsu sejas ādas.Augsta spēcīgu ātruma iestatījums ir tās, kas paredzētas dziļai ādas tīrīšana, pīlings, atmirušās šūnas, eļļa, pinnes izraisa baktērijas.Bi-directional Pulksteņrādītāja virzienā & Pretēji pulksteņrādītāju kustības virzienam Pagriezt nodrošināt jūs 360°dziļo tīrīšanu.un faktiski sasniedz grūti tīrīt jomās, piemēram pusēs deguna.

3. HARMLESSY UN IPX6 ŪDENS IZTURĪBA:

Papildu PBT materiālu ir daudz maigāka un mīkstāka nekā parastā sejas otiņu.Diametrs vienu mīkstu saru ir aptuveni 0,05 mm, tāpat kā 1/10 lielums matu cilvēku.Jauda ar USB, IPX6 Ūdens Izturība-100% ŪDENSIZTURĪGS.kas padara to varētu izmantot dušas Baudīt augstākās kvalitātes ādas kopšanas produktus mājās.Vienkārši tīrīt sukas, skalojot ar siltu tekošu ūdeni un ļauj nožūt.

Apraksts:

Jūs varat to izmantot ar jebkuru sejas tīrīšanas vai ēteriskās eļļas.Baudīt spa-kvalitātes sejas kopšanas savās mājās un, kamēr jūs ceļojat.šis komplekts aizņems maz vietas jūsu vannas istaba vai ceļojumu soma.ar bezmaksas sievietes galvu convient for cleaseing.

Var būt lieliska dāvana jūsu mīļajiem.

Specifikācijas:

Krāsa: (optioanl) Zils/ Rozā

Galvenais Materiāls: ABS

Spriegums Jauda: 1.2 W

Iekšējais Materiāls: Nerūsējošā Tērauda

Apmaksas Veids: USB

Paketē Iekļauts:

1 * Elektriskā Sejas Tīrītājs

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: dzelzs triumfs, lāpstiņu suka komplekts, foreo nlo, dip8, suka sejas skruberi, sejas lāpstu, lumispa, sejas sonic, attīra sejas birstīti, sejas tīrīšanas birste, usb maksas.