Magnētiskā Pildspalvu Turētājs Tāfeles, Ledusskapja Izturīgs, Viegls Acs Magnētiskā Uzglabāšanas Grozs Skapītis Organizators Piederumi

€7.64 €4.51

Pievienot grozam


SKU: #w73036

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: -
  • Forma: KĀRTA
  • Izmēri:
  • Svars:
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Stils: Mūsdienu
  • Veids: Pildspalvu Turētāji
  • Materiāls: Citi
  • Krāsa:

Aizzīmju Punktiem: 1、Magnētisko Zīmuļu Turētājs: 3 magnēti, kas ir uzstādīts uz muguras Strādā ideāli uz baltās tāfeles kā marķieri, turētājs vai jūsu ledusskapis.

2、Augsta Kvalitāte-Izgatavoti no labas kvalitātes dzelzs sietu un magnēti, sniegt vairs abrazīva, izturīgs pret dzīvi.Izturīgs un viegls.Viegli pievienot vai atvienot.

3、Tīrs un Kārtīgs: Piemērots jūsu ledusskapī, kabīne, galda vai mājās organizators, saglabāt jūsu office/home tīru un sniedz daudz vietas.

4、Produkta Izmērs: 3.7 x 2,9 x 2,6 collas acu zīmuļa turētājs grozi uzglabāt sausā dzēst marķieri, pildspalvas, utt.

5、Plaši Lietošana: magnētiskā uzglabāšanas grozs ir ideāls risinājums, lai uzturētu jūsu biroja,mājas, kārtīga un sakopta.Tā būs vieta, lai uzglabātu pildspalvas, marķieri, šķēres, atslēgas un citi mazie posteņi visas vienā vietā.

Funkcijas:

Klasisks melnā dizaina grozi, padarīt to par lieliski iederas jebkurā telpā.

Tas nav slaidu uz leju virsmas pat tad, ja tā ir piepildīta.

Plašs Pielietojums:

Tas ir ideāls, lai organizētu interaktīvo tāfeli un skapītis, piederumi, baterijas, rakstot piederumi, šķēres, piezīmes vai citi biroja piederumi.Magnētisko atvilktnes organizators var pat tikt piemērota vannas istaba, trenažieru zāles skapītī vai magnētisko virtuves organizators jūsu ledusskapī.

Specifikācijas :

Krāsa: Melns, balts

Izmērs: 3.7 x 2,9 x 2,6 collas

Svars: 55 grami

Jauda: paredzamā jauda ir aptuveni 20-25 vidējais pildspalvas

Iepakojums Saraksts: Zīmuļu turētājs x 1/2 (nav obligāts)

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: pildspalvu turētājs, magnētiskā lampas basketbols, bloķēšanas skapītis, metāla grozu, kancelejas preces pildspalvas turētāju, organizators pildspalva zila, canni magnētisko pildspalvu, mākslinieks guaša, folijas uzglabāšanas organizators, metāla skapītis organizators.

Recenzijas

Gggkentvfv
2020-09-27
2/5
Magnets keep on whiteboard insufficient hard.