Jauns

Natrol Biotīns -- 10000 mcg biotina cabello biotīns matu biotine 100 Tabletes

€27.74 €22.47

Pievienot grozam


SKU: #w75995

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Veids: zivis

Natrol Biotīns -- 10000 mkg 100 Tabletēm Apraksts

Maksimālais Spēks Veicina Veselīgu Matu, Ādas Un Spēcīgus Nagus, Nodrošina Šūnu Enerģijas Ražošanu 100% Veģetārs

Natrol® Biotīns 10,000 mcg

Veicina veselīgu mati, starojoša āda un stiprāki nagi.+

Palīdz atbalstīt enerģijas metabolismu un aids pārveidošanos pārtikas vērā enerģijas.+

Klīniskie pētījumi ir pierādījuši, ka tiem ir nepilnīga Biotīns, var pieredzi matu izkrišana un trauslus nagus.+

Virzienos

Ņem 1 tableti vienu reizi dienā kopā ar ēdienu.Glabāt vēsā, sausā vietā.Bez Piena, olu, zivju, vēžveidīgo mīkstmiešu, koku rieksti, zemesrieksti, kviešu, sojas, yeasat, mākslīgās krāsvielas vai garšas, pievienots cukurs vai konservanti.

*Šie paziņojumi nav izvērtējusi Pārtikas un zāļu Pārvalde.Šis produkts nav paredzēts, diagnosticēt, ārstēt, ārstēt vai novērst jebkuru slimību.

Papildināt Fakti porcijas Lielums: 1 Tabletes Porcijas iepakojumā: 100, Summa porcija % Ikdienas Vērtība, Biotīns 10000 mcg 3,333% Kalcija (no Dibāziskais Kalcija Fosfāts) 66 mg 4% Pārējās Sastāvdaļas: Mikrokristāliskā celuloze, stearīnskābe, magnija stearāts, silīcija dioksīds,metilceluloze, celulozes sveķi, glicerīns.Brīdinājumi

Konsultējieties ar savu veselības aprūpes speciālistu, pirms lietošanas, ja jums ir vai ir aizdomas, veselības stāvoklis, lietojat recepšu zāles, vai ir grūtniecības vai laktācijas periodā.Produkta iepakojumā jūs saņemat, iespējams, satur papildu informāciju vai, var atšķirties no tā, kas ir redzams mūsu mājas lapā.Mēs iesakām, ka jūs atsauce visu informāciju, kas iekļauta jūsu produktu, pirms lietošanas uzturā, un nepaļaujieties tikai uz informāciju, kas norādītas šajā lapā.Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, skatiet mūsu .

Tagi: krāsu izsmidzināšanas miglu., bettera, multivitamīnu, android planšetdatoru, biotīns, pi planšetdatoru, bio etanolu, betta zivis, saimniecības zivis, biotīns matu.

Recenzijas

Rodrigueznohemi09
2021-01-26
3/5
...to try
Karlichuk84
2021-02-04
1/5
The product arrived too late Fuck you! You stole my money. I found it much cheaper in other markets. I'm not buying any more. You stole my money. Fuck you.
Siouan Sweetheart
2020-11-21
5/5
Speed in shipping I arrive earlier than planned.