CAITEC Papagailis Noplūde Pierādījumu Barības Lodziņā Grūts, Izturīgas Bite Izturīgi, Piemērots Vidēji Lieliem Putniem nerodas Atkritumi, Barošanas Risinājums

€45.29

Pievienot grozam


SKU: #w77971

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Putni
  • Materiāls: pc
  • Zīmola Nosaukums: CAITEC

Nosaukums: Noplūde Pierādījumu Barības Lodziņš ( piemēram, Vidēji Liels Papagaiļi )

Krāsa: kā Attēlu

Izmēri: 22.6 cm x 22.6 cm x 25cm

Svars ( Uz Iepakojuma Kastes ) : 1k g

Piemērots: Nav Atkritumu Barošanas Risinājums

Īpašības: Ciets , Izturīgs, Grūts

Materiāls: Polikarbonāts

Pagatavošana : Ievietot pārtikas/ārstē lodziņā un noteikt kārbas/ārpus būra.

Pārtikas kastē var ievietot būrī vai pakārt ārpus būra, bet kad tā karājās ārpus būra, tā vajadzībām piemērotu logs uz krātiņu.

Par Caitec

Dibināts 1992. gadā, Caitec Corporation ir vadošais veidā pet produktu inovāciju piedāvājot mājdzīvnieku īpašnieki plašu klāstu augstas kvalitātes, pieejamu pet produktus.Mēs attīstīsies, lielā mērā tāpēc, ka mūsu uztvere par grāmatvedības kārtošanu mūsu klientu konkurētspēju pasaules mērogā.Mēs skaitlis, ja mēs darām savu darbu labi, mūsu klientiem būs iespēja pārspēt konkurenci produktu dizains, vērtību un piegādes pakalpojumu.Mūsu prioritāte numur viens ir klientu servisu un atstājot mūsu klientiem pilnībā apmierināts.Mēs esam priecīgi atbalstīja šo standartu, jo mūsu durvis ir atvērtas.Caitec ir lepns, jo var radīt inovācijas, pet rūpēties par labāku dzīves veidu.

CAITEC Produktu GLOBAL PET EXPO

Martā 22-24, 2017 Orlando, FL, ASV

Tagi: putnu būrī papagailis, raga gredzens, ierīču putnu, kaste vistas, krusta šļūtenes, kokers, papagailis, Vistas Saimniecība, putnu barība, Cigāru urbi.