Biroja piederumi, Metāla Pildspalvu Turētājs Barelu organizador escritorio Studentu Darbvirsmas Uzglabāšanas Plaukts Septiņas Tīkla galda piederumi

€4.31 €3.01

Pievienot grozam


SKU: #w79394

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Forma: Kvadrātveida
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Metāla
  • Veids: Pildspalvu Turētāji
  • Stils: Daudzfunkcionāla

biroja piederumi, Metāla Pildspalvu Turētājs Barelu organizador escritorio Studentu Multi-Funkciju, Darbvirsmas Uzglabāšanas Plaukts Septiņas Tīkla galda piederumi

Funkcijas:

1. Augstas kvalitātes materiāls: Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes metāla materiāls, ar spēcīgu stabilitāti un ilgu darbmūžu.

2. Sabiedrība un nav viegli nokrist: Viegls mini piesūcekni, kompakts un viegls, aizveriet priekšējo vāku, piesūcekni var viegli uzsūcas uz ekrāna, nav viegli nokrist, apvienojot to visu kārtu aprūpi.

3. Režģa dizains: acs dobi projektēšana, ventilācijas un sauss, nav viegli uzkrājas putekļi, veikt praktisku un ērtu, skaistu izskatu.

4. Viegli izjaukt: Izjaukt ērtu DATORA apakšā atbalstu, kartes nostāja ir pareiza, un tas nav viegli nokrist.Izvēlēties caurspīdīgs ar tādu pašu krāsu, kā ādas virsmas, lai izveidotu matēts matētā tekstūra.

5. Izmanto: Tā ir piemērota, lai organizētu un uzglabātu personas mapes, žurnāli un preču katalogus, u.c., lai pilnībā uzlabot biroja efektivitāti un saglabāt biroja telpas.

Apraksts:

1. Tā pieņem vienkāršas montāžas dizainu, kas var regulēt, un ko ērti, skaisti un praktiski.

2. Tas ir piemērots, lai organizētu un uzglabātu personas mapes, žurnāli un preču katalogus, u.c., lai pilnībā uzlabot biroja efektivitāti un saglabāt biroja telpas.

Specifikācija:

materiāls: metāla

Krāsa: Rose sarkans, zaļš, pelēks, zils, melns

Izmērs: 230*140*150mm

Paketē Iekļauts:

1 x failu uzglabāšanas plaukts

Piezīmes:

1.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2.Pateicoties manuāla mērīšana un dažādas mērīšanas metodes, lūdzu, ļauj 1-3cm novirze.Paldies!

Tagi: galda kawaii, vairumtirdzniecības marmora piederumi, biroja plaukts, vīriešu galda piederumi, inkubēt mašīna, offic tabula, kancelejas preces pildspalvas turētāju, zīmuļu turētājs, krāsains rakstāmgalda piederumi, folijas uzglabāšanas organizators.

Recenzijas

Lavagyrl84
2020-09-22
1/5
They sent Me another model.
Greatguy1780
2020-11-19
4/5
Zamówiłam color pink, otrzymałam Blue in addition to this all OK, fast dostwa
Rdrmourinho
2020-11-23
3/5
All right, but I ordered it in pink and they sent it to me in blue.