Drukāšanas Baleta Deju Leotard Sievietes Augstas Kvalitātes Vingrošana Dejas Kostīms Meitenēm Coverall Leotard Ballet

€19.75 €13.63

Pievienot grozam


SKU: #w80931

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: BL099
  • Izmantošana: Deju valkāt Ikdienas Praksē
  • Izmērs: XS,S,M,L,XL
  • krāsa: attēla krāsa
  • Produkta Tips: leotard
  • Piegāde: Bezmaksas Piegāde
  • Dzimums: Sieviešu Pieaugušo
  • Piemērots Augstums: 150CM,160CM,170CM,180CM
  • Materiāls: Likra
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Deju Tips: baleta leotard
  • Piemērots Vecums: 16-45 gadus vecs pieaugušo

Lūdzu, ņemiet vērā: Tikai augstas kvalitātes leotard.Ja nepieciešams iegādāties svārki, Varat iegādāties mūsu veikalā.Nopirkt leotard + svārki var baudīt atlaidi ! ! ! ! !

Lūdzu, esiet uzmanīgi, lai apstiprinātu izmērs, pirms jūs kārtībā!Padomi:1 cm= 0.393 collu Deju svārki ir pārdošanā mūsu veikalā Elastīga, labi, Labākās drānas! Par Kuģniecības Visiem mūsu jautājumiem tiks nosūtīti uz pircēja norādīto pasta adresi, ko piedāvā pircējiem,Lūdzu, apstipriniet savu adresi maksājumu prece tiks piegādāta 2 darba dienu laikā, no noskaidroti maksājumu, Mēs kuģis ar EMS, DHL, UPS, TNT, Fedex, Ķīna Post ,ePack un tā tālāk.Tas parasti aizņem apmēram 15-45 dienu laikā, lai saņemtu pasūtījumu ar China Post Air Mail.Ja jums ir Itālija, Spānija, dienvidamerika, Brazīlijas, krievijas Federācijas, Vidus Austrumos, tas prasīs vairāk nekā 20 dienas, pat vairāk, Lūdzu, ņemiet vērā, ka piegādes laiks var atšķirties, īpaši sastrēgumstundās.Un paiet nedaudz ilgāks laiks, jo vietējie nosūtīšanas kavēšanās vai citu iemeslu dēļ.lūdzu, dotu pietiekamu laiku par piegādi un lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums vēl nav saņēmis preci.Par Kompensāciju, Mēs varētu piedāvāt kompensācijas, un kompensāciju pieprasījuma ir pieejama tikai pieprasījumus, 14 dienu laikā pēc zemes gabalu saņemti &atgriežas objektu, kā pašā stāvoklī, kādā tie saņemti.Mēs piedāvājam 100% kompensāciju, ja prece ir bojāta, pirms ierašanās, viss, kas jums jādara, ir sūtīt mums skaidru attēlu, lai norādītu, ka tas ir bojāts.Bojāts situācija ir pamanījuši 7 dienu laikā pēc preču piegādes, Par Atgriezenisko saiti, Ja jums ir dažas problēmas ar krāsu, izmēru, kvalitāti vai citiem, lūdzu, sazinieties ar mums brīvi, pirms jūs sniedzat mums neitrāla/negatīva atgriezeniskā saite.Pateicos jums ļoti daudz, Mēs atstās Pozitīvas Atsauksmes pēc maksājuma saņemšanas.Mēs ļoti vēlētos, lai dotu jums apmierinātu risinājumu.Ja jums patīk tas, sirsnīgi gaidīts piecas zvaigznes atsauksmes.Mums būs jāstrādā smagāk, lai dotu jums izpildīt pakalpojumu.

Tagi: bollywood svārki, leotard ballet sieviete, gk vingrošanas drēbes, danc leotard, baleta tutu prakse, kida deju kostīms, deju apģērbi sievietēm, leotard sieviete, vīriešu deju kleita, balets.

Recenzijas

Idinaxui01
2021-01-10
4/5
The order took a very long time, more than 2 months. I expected other fabric quality
Sergeyvokalist
2020-08-23
5/5
Exactly like the photo and the white is not see-through
Harbin1982
2020-10-21
5/5
158xm yuan kg shoulder lightly generously but elsewhere is well Aye yo
Krasota V Glazah Smotryachego
2020-12-18
5/5
Good material!