Perlamutra Esenci Sejas Krēms Mitrinošs Balināšana, Sejas Ādas Kopšana, Anti Grumbas Savelk Sabiedrība Remonts Mitrinātājs

€8.07 €4.84

Pievienot grozam


SKU: #w82263

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izmantošana: Sejas
  • Vienuma Tips: Krēms
  • Valstī/Reģionā Ražošana: Ķīna
  • Dzimums: Sieviete
  • NETO MASAS: 10g
  • Zīmola Nosaukums: Ilisya
  • Sastāvdaļas: Perlamutra esenci
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Neto Saturs:10g uzglabāšanas laiks:3 gadi

Galvenais Iedarbīguma

(1) var būt piemērota tieši (2) nav nosprostot poras (3) nav bojāt ādu, 1-pret grumbu 2-mitrinošs 3-pazūd smalkās līnijas 4-ādas remonts 5-ausma 6-mainīt poras

(1) Hidrolizēts Pērle Sastāvdaļas: Deap-jūras pērle būtībā bagāto 18 veidu aminoskābes un mikroelementi (2) CALMYANG savienojums augu anti-stipru saskares sensibilizatoru korejas patentu sastāvdaļas

Galvenās Sastāvdaļas

1-Nikotīnamīds:uzlabot blāva un dzeltena ādas un padara ādu maigu 2-α-arbutin:gaišāku ādas trulums 3-Carnosine:gaišāku ādas toni

Rūpes par jūsu ādu

1, Žeņšeņa sakne:barot un atjaunot, uzlabot ādas elastību 2, Bosein:uzlabot sagging ādas un padara ādu briest 3, Retinols:remonta ādu un pazūd smalkās līnijas

Iekšējā: dažādas uzturvielas, uzlabot ādas tonusu, padara ādu tīru un gludu.Ārējās: atvieglo ādas, tas var aizstāt fonds, BB krēms un sejas krēms.

augu sastāvdaļas ar gaismas smaržas

1, produktiem izmanto patentētu sastāvdaļu(CALMYANG*) no Dienvidkorejas.Tas var mierināt un remonta ādu. 2, Kā pēdējais solis ādas kopšanai.To var izmantot pēc ūdens emulsijas vai būtībā, un pēc tam sauļošanās vai grims var piemērot.

Maksājuma Veids

Mēs pieņemam Paypal, Alipay, West Union,TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Atsauksmes

(1)Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet postive atsauksmes.Paldies ļoti daudz! (2)Ja neesat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu ,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atvērt strīdu, mēs esam priecīgi, lai sazinātos ar jums.Mēs jums apmierinošu risinājumu. (3)centīsimies mūsu labāko, lai piedāvātu augstas kvalitātes produktus, lielisku servisu, brīnišķīgs un iespaidīgs iepirkšanās pieredzi, lai katru lojālu klientu. (4)Lūdzu, piedodiet mums, kam nav atbildēts jums agrāk, jo laika starpība. (5)Paldies par jūsu izpratni un atbalsta.'Iet ar skaistumu, Ilisya'.

Par Mums

* Dropshipping un vairumtirdzniecības tiek atbalstīti ar mums.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs esat ieinteresēti sadarboties ar mums. * Citas sadarbības formas, kas ir arī pauda gandarījumu !Mēs varam piegādāt preces saskaņā ar jūsu prasībām. "* BEZMAKSAS PIEGĀDE attiecas uz lielāko daļu valstu, ne visi.Jūs varat runāt par kravu maksa ar mums, ja vēlaties, lai samazinātu to, pirms jūs maksājat par kārtību, bet ne katru pasūtījumu var saņemt kravu atlaidi.Mēs jums veikt dicision saskaņā ar pārvadātāja kotēšanas sarakstā."

Tagi: sejas mitrinātājs aloevera, bioagua, creme anti rides, sejas aizsargs, "botox", Krēms, mizu balināšanas krēms, balea, bioaqua sejas krēms, brīnums bāzes krēms.

Recenzijas

Hollindave
2020-09-29
5/5
perfect
Povar481
2020-12-23
5/5
The packaging is very exquisite, and the creamy texture makes my skin very smooth, very fair, and smells a little faint scent. Today I am also an elegant lady.
Tammy313
2021-01-28
5/5
Cream consistent with the description actually zostawia clear coating. As for me for treściwy I need to mix with cream for face. Seller Super, fast shipping. Worse to delivery to Polish almost 2 months.
Jorenblontrock
2020-09-30
5/5
Looks very good,have not yet tried but I can't wait