Velosipēds pivot Zīmolu Velosipēdu Uzlīmes DIY Rāmja Uzlīmes Velosipēdu Uzlīmes, Die-cut decal / uzlīmju lapas (riteņbraukšana mtb, bmx, ceļu, velosipēdu)

€6.79 €4.07

Pievienot grozam


SKU: #w85715

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Auto Uzlīmes/Auto Decal/Vinila Uzlīmes
  • Specifikācija: Single-Piece Package
  • Dizains: Vārdiem
  • raksts: 3D Uzlīmes
  • Kvalitāte: Ūdensizturīgs/Noņemama/Self Adhesive
  • Izmērs: 30cm
  • Stils: Eiropa
  • Modeļa Nosaukums: N5651
  • krāsa: Melna/Rozā/Pelēks/Brūns/Balts
  • Scenāriji: Auto/Cikls/Mocycle/Velosipēds
  • Kategorijas: PVC
  • Materiāla Tips: PVC
  • Modelis: Transportlīdzekļa Logo
  • Veida Uzlīmes: Durvju Rokturis
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Piemērota Vieta: Auto stiklu/Auto durvīm/Auto kapuci/Auto Virsbūves
  • Materiāls: Vinila Uzlīme/Plastmasas
  • Klasifikācijas: Auto
  • Uzlīmju Izvietojumu: Grils
  • Iepakojums: Nāk Iepakotas
  • Tēma: raksts

68774 Jaunpienācēji

Cienījamais klients!Laipni gaidīti!

Mēs esam profesionāla ražotājs Vinila Griešanas decal uzlīmes .

O ur uzlīmes pieņemt, vēlākais, Ķīniešu uzlīme tehnoloģiju, lai nodrošinātu, ka uzlīmes ir dzidri krāsu,

pārredzamu un skaista izskata.

Mūsu uzlīmes ir ļoti ērti lietot, un nav viegli būt bojāts transportēšanas laikā.

Mēs esam spējīgi nodrošināt veida modes dizaina un personalizētu produktu dažādās krāsās atkarībā no pieprasījuma mūsu klientiem!

Produkti Iezīme:

1. O ur Attēlā var neatspoguļot patieso izmēru.Tas ir Digitālā piemērs rāda mērķim.Lai decal fit jums kosmosa 100% jums vajadzētu izmērīt savu vietu.

2. Mūsu decal ir die-cut-netiek drukāti , tāpēc tie nesatur fona, automašīnu vai virszemes jūs pieteikties decal tiks fona.

3. Mēs izmantojam augstas kvalitātes matēta vinila, nav toksisks , videi , ne zaudēt kvalitāti virsstundas, piemēram, iespiestas novelkamās bildītes.

4. Uzlīmes var viegli noņemt, nesabojājot automašīnas.Bet NAV atkārtoti izmantojams tad, kad piemēroja

5. Mēs atbalstām Nometiet Kuģniecības , Lūdzu, sazinieties ar mums, mēs varam ieteikt labākos loģistikas jūsu valstī.Mēs arī atbalstām vairumtirdzniecības pārdošanas.Mēs nodrošināsim jūs ar labākos produktus un labāko servisu!

Izmantot atsauces:

1. Pārliecinieties, ka virsma ir uzlikts arests, ir gluda virsma, un kas tur ir convexities, concaves, un grumbas.Nav stick.

2. Izvēlieties vietu, pastas, tīras virsmas peldošo putekļiem un taukiem, lai nodrošinātu, ka virsma ir sausa un tīra.

3. Darīt vienkārši plānošanas saskaņā ar rīkojumu par līmēšana, protams, jūs varat arī Darīt To Pats saskaņā ar savu radošumu.

4. Uzmanīgi Nomizo caurspīdīga plēve no aizmugures produkts, Kad līmēšana, stick vidū un tad saplacināt to pa kreisi un pa labi,pēc tam lēnām noplēst virsmas caurspīdīgu plēvi.Skaisti .

Q: vai uzlīmes var noņemt?

A: Jā, uzlīmes var viegli noņemt ar pīlingu tos prom lēni.Ja, kas piemēroti transportlīdzekļu, kas jums var būt nepieciešams piemērot siltuma, lai palīdzētu (matu žāvētājs).

J: mēs Varam padarīt uzlīmes cits izmērs?

A: Lūdzu, sazinieties ar mums ar izmēriem.Mēs sniegs citātu, ja mēs varam apmierināt jūsu prasības.

Q: vai mēs Varam pielāgot krāsu man vajag?

A : Jā, Lūdzu, paziņojiet mums.mums ir daudz krāsas, bet mums nav nodot visas krāsas izvēlētajā pozīcijā.Mēs varam nodrošināt visas krāsas, ka citi pārdevēji var sniegt.

Q : vai mēs Varam pielāgot dažas uzlīmes man vajag?

A : Jā, Lūdzu, sazināties ar mums un pastāstīt mums, ko jūs nepieciešams , Mēs piedāvājam citātu, ja mēs varam apmierināt jūsu prasības.

Q : es atrast jūsu uzlīmes ir atšķirīgs no citiem Pārdevējiem.Kāda ir atšķirība ?

A : Jā, mūsu uzlīmes pieņemt, vēlākais, Ķīniešu uzlīme tehnoloģiju, lai nodrošinātu, ka uzlīmes ir tīra krāsā, caurspīdīgs un skaista izskata.Mūsu uzlīmes ir ļoti ērti lietot, un nav viegli būt bojāts transportēšanas laikā.

J : mēs Varam pārdot jūsu preces?

A : Jā ,Mēs atbalstām Nometiet Kuģniecības , Lūdzu, sazinieties ar mums, mēs varam ieteikt labākos loģistikas jūsu valstī.Mēs arī atbalstām vairumtirdzniecības pārdošanas.Mēs nodrošināsim jūs ar labākos produktus un labāko servisu!

Shipping Noteikumi

1. Ja jūs izvēlēties piegādes metodi: Yanwen Ekonomiskās Gaisa Pastu vai parasto pastu Ķīnas mazo paku plus, tas nevar nodrošināt sekošanas informāciju ārzemēs, lūdzu, neuztraucieties, tas būs veiksmes saņemt uz savu valsti un tās packet loss līmenis ir ļoti zems.Šajās pasūtījumus, mums neuzņemas nekādu strīdu nav izsekošanas skaits.

2. Ja jūs vēlaties, lai izsekotu informāciju, kas projekta reālajā laikā un jums steidzami ir nepieciešams produkts, lūdzu, izvēlieties ePacket, Ķīna Post, Gaisa Pasts, www.olivers.lv Standarta Piemaksa kuģa Īpaša Līnija-YW vai citu virvi, piemēram, DHL, EMS, UPS utt.

3. Ja viņi nodarbojas ar mūsu piegādes laiku, lūdzu, nav atklātas debates viegli, to izpratne ir ļoti appreciated.

4. Mums būtu mīlestība, lai palīdzētu viņiem atrisināt jebkuru problēmu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms dod mums negatīvas atsauksmes.

5. Mēs piedāvājam dropshipping un vairumtirdzniecības, kavējas ne sazināties ar mums, mēs vēlētos ilgtermiņa biznesa attiecības ar viņiem.

6. Viņu piekrišana ir mūsu kustības.Paldies tik daudz par viņu atbalstu.

Kompensāciju Un Atgriešana & Vēlreiz

1. Ja ir kādas problēmas ar mūsu produktu,jūs var lūgt atgriezt vai atmaksas laikā 7days pēc tam, kad saņemts objektus.Lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas pirmais, pirms atgriešanās vai darba strīdu, lai pret mums.

2. Visas preces ir jāatgriež to sākotnējā nosacījumi,vai mēs atteiksimies arī veikt atmaksāšanu.Pircējs ir atbildīgs par visas maksas, notika atgriešanās procesu.

3 .Ja jūs saņemsiet bojātu vai nepareizi precēm,pls sūtīt mums iepakojuma un produktu foto, lai mums uzreiz, tad mums būs vēlreiz vai izmaksāt jums .

Tagi: uzlīmes riepas, bicycl uzlīme, burciņu etiķetes decalcomanie, itālija velo uzlīmes, 25 cilmes, pvc loksnes, riteņu uzlīme tīra, plate teflona, velosipēds stiker, moto velosipēds uzlīmēm.