1PC AD8313 RF Moudle Metru Logaritmisko Detektors Enerģijas Atklāšanu Plašā

€16.91 €10.14

Pievienot grozam


SKU: #w86290

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • DIY Piederumi: Metālapstrāde
  • Sertifikācija: NAV
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: HoldPeak

Šis produkts tiek izmantots RF signāla jauda atklāšanu.Atklāšanas frekvenču diapazons ir 0.1---2.4 GHz.To var konstatēt RF signālu ar jaudu -72dBm, lai -2dBm, un pārvērst šādas RF signālu uz DC spriegumu izejas.Augstākās RF signāla amplitūdas vai jauda, jo lielāks izejas spriegumu un izejas spriegums ir proporcionāls logaritms no ieejas signāla amplitūdas, tādējādi paplašinot dinamisko diapazonu, kas atklāti signālu, kas ir par 70 dB.

Bērnu var plaši izmantot RF signālu atklāšana, signāla jaudas mērījumu, vides lauka intensitātes noteikšanai, un to var izmantot arī kā neatņemama sastāvdaļa automatic gain control un automātiskās līmeņa kontroles.

Izejas spriegums: 0.5--1.65 V

Atklāšanas slīpums: 18mV/dBm (tipisks)

Ieejas pretestība: 50 omi;

Barošanas spriegums: 7-15V

krāsa:zaļa

Materiāls:PC+metāla

Iepakojuma Saturs:

1 x Metrs Moudle

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: portatīvo rf jaudas mērītājs, fibra jaudas mērītājs, 125z, modbus dc uzlādes mērītājs, gluda šūpoles, digitālo skaitītāju rf jauda, 3d putnu uzlīmes, skaitītājs rf jauda, immersionrc, holdpeak hp.