Jaunas Ielidošanas Microblading Uzacu Lūpām Tetovējums Tintes Krāsošana Šķidruma Anestēzijas Numbing Pastāvīgu Aplauzums Piegādes Tetovējumiem Body Art

€4.73 €3.31

Pievienot grozam


SKU: #w90519

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Tetovējums Tintes
  • Modeļa Numurs: Uzacu Lūpām Tetovējums

Efektīva Microblading Uzacu Lūpām Tetovējums Tintes Krāsošana Šķidruma Anestēzijas Numbing Pastāvīgu Aplauzums Piegādes Tetovējumiem Body Art 100% Pavisam Jaunu un augstas kvalitātes.Tips:Atbrīvo izplatību un krāsošana šķidruma Izmērs:App 3.3 cm(H)*1.5 cm(D) Derīguma termiņš:3Years Tilpums:2 ml/Pudeļu Daudzums:6bottles/pack Pakete iekļauj: 6bottles/pack, kas Atbrīvo izplatību un krāsošana šķidrums Piezīme: 1.Tas ir nepieciešams, lai būtu sasilšanu līdz 20 grādiem pēc Celsija, pirms lieto. 2.Nav pilieni acīm. 3. Tas nav pietiekami, pilnu pudeli.Tāpat kā bildes rāda. 4. To var izmantot kā Anestēzijas Sastindzis, pirms vai laikā, uzacu tetovēšanas.Un mēs iesakām, ka to lieto pirms lūpu tetovējums, nav labs, laikā lūpas tetovējums.Piezīme: 1.Nav pilieni acīm.Sargāt no bērniem.Ja rodas kairinājums, meklēt medicīnisko palīdzību. 2.Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu. 3.Lūdzu atļaut nelielu noviržu mērījumu datiem. 4.Lūdzu atļaut 0.5-1cm kļūda, jo rokas mērījumu .

Tagi: krēms sastindzis, kopīgā anestēziju, tcr, krēms tetovējums, anestēzijas krēmu, tetovējums, sastindzis tetovējums, viltus tetovējums, prezervatīvu anestēziju, crf, vīriešu anestēziju.

Recenzijas

Natashaprice
2020-10-10
4/5
Goods did not receive, money returned
Subrata00
2020-09-04
5/5
Ок. Будем пробовать