Scooter Elektriskā Sēdekļu Cimdi Droši Ziemas Jāšanas 3 līmeņu Temperatūras Kontrole Apkures Cimdi

€38.89 €29.17

Pievienot grozam


SKU: #w90788

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Iezīme: Pilns Pirkstu
  • Zīmola Nosaukums: keptfeet
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Elektriskās Apsildāmās Cimdi
  • Dzimums: Unisex
  • Materiāls: Ādas

Scooter Elektriskā Sēdekļu Cimdi Droši Ziemas Jāšanas 3 līmeņu Temperatūras Kontrole Apkures Cimdi

Funkcijas: 1. Labs materiāls: Ūdeni atgrūdošs audums uz virsmas, var tikt galā ar ūdens šļakatām, var noslaucīt ar sausu laiku, kad līst un snieg uz īsu laiku.Mīksts un ērts kokvilna ar samta odere, silts uzturēšanai.

2. Pirkstu pieskarties, spēlēt mobilo telefonu un atbildēt uz zvaniem, bet valkājot cimdus, vairāk lietotājam draudzīgs dizains.

3. Pirksti, rokas atpakaļ apkure, siltāks nekā cimdi, ka var tikai siltuma rokas atpakaļ.

4. Drošas un uzticamas: 7.4 v litija akumulators, maksimālais izejas spriegums ir tikai 7,4 V, daudz mazāka nekā cilvēka ķermeņa drošības spriegumu 36V, tāpēc tas ir drošs un uzticams, energotaupības un enerģijas taupīšanas.

5. 3 līmeņu temperatūras kontrole: apkures temperatūra var sasniegt 40-60 grādiem, un gaisa temperatūra var pielāgot atbilstoši jūsu vajadzībām.Apkures laiks var ilgt aptuveni 3-6 stundas.

6. Lielākiem apkures platība, augsta temperatūra apkures, 3 līmeņu temperatūras regulēšana, dziļi ūdensizturīgs (iebūvēts ūdensizturīgs maiss), 3D skārienjutīgo ekrānu.

Specifikācija:

Materiāls: PU+kokvilna

Akumulatora materiāls: litija baterijas (maza izmēra, drošības, sprādziendrošas)

Spriegums: 7.4 V

Akumulatora kapacitāte: 4400mAh

3 temperatūras līmeņi: nospiediet slēdzi, 5 sekundes, lai ieslēgtu, sarkanā gaisma ir augsta temperatūra, balta gaisma ir vidējas temperatūras, zils ir zema temperatūra

Apkure laiks: 2,5-3 stundas augstā līmenī, 3-4 stundas vidējā līmeņa, 6-8 stundas par zemu līmeni

Saglabāt siltu temperatūra: augsts līmenis par 60 grādiem, vidus līmenī par 50 grādiem, zema līmeņa par 38 grādiem (jo augstāka temperatūra, jo īsāks lietošanas laiks)

Apkures platība: pieci pirksti + muguras rokas

Izmērs(aptuveni): Cimdu garums 30cm/11.81 gadā

Palmu garums 12.5 cm/4.92 gadā

Vidējā pirksta garums ir 10cm/3.94 gadā

Saprātīga trīs ātrumu termostats

1. Savukārt par: Ilgi, nospiediet un 5 sekundes turiet, lai ieslēgtu.Ja slēdzis indikators ir sarkanā krāsā, norādot, apkures, un temperatūras paaugstināšanās, būs skaidrs 1-2 minūtes.

2. Temperatūras regulēšana: Nospiediet, lai regulētu.Nospiediet vienu reizi, augstas temperatūras līmeni, nospiediet taustiņu vēlreiz, vidējā temperatūra līmeni, nospiediet trešo reizi, zemas temperatūras līmeni.Kad akumulators ir gandrīz beigušies, temperatūra kritīsies, no sākuma, līdz indikators nodziest, un tā automātiski izslēdzas.

3. Izslēgt: Long nospiediet taustiņu 3 sekundes, lai izslēgtu.

Uzlādes instrukcijas:

110-220v parasto kārbu, ko izmanto mājas vai biroja, var tikt pieprasīta samaksa.Kad uzlāde, iedegas akumulatora lādētāju mainās no sarkanas uz zaļu, norādot, ka litija akumulators ir pilnībā uzlādēts.Ja jums nav steigā, lai izmantotu, jūs varat uzlādēt akumulatoru ilgāk.Par jaunu bateriju, tas ir labākais, lai uzlādētu apmēram 6-8 stundas, tāpēc, ka akumulatora kalpošanas laiks būs ilgāks, parasti 5-8 stundas var uzlādēt.Pievienojiet akumulatoru, ielieciet akumulatoru kabatā, nospiediet barošanas pogu 5 sekundes, pēc tam 1 minūti, temperatūra paaugstināsies, protams.

Piezīme:

Cimdi ir temperatūras regulēšanas, tikai darbojas ar akumulatoru, tieši nevar uzlādēt ar lādētāju.

Iepakojuma Saraksts:

1 Pāris no Elektriskā Apkure, Cimdi (ieskaitot akumulatoru)

1*Īpašs Lādētājs

Tagi: cimdi sieviešu, ekso apsildāmi cimdi, mi motorollera, dzimums elektriskā cimdi, electr motorollera, cimdu motorollera, amazon elektriskā sēdekļu cimdi, ziemas sievietes, 36v kontrole 800w, neoviva.