Japānas ACGN anime meitene neviena spēle nav dzīve smieklīgu t kreklu vīrieši jaunā baltā ikdienas īsās t homme atdzist unisex streetwear t-krekls

€12.90 €6.32

Pievienot grozam


SKU: #w93486

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Piedurknes Stils: Īss
  • Piedurknes Garums(cm): Īss
  • Modelis Tips: Raksturs
  • Zīmola Nosaukums: PANICORN
  • Pārdod Pack: No
  • Stils: Japāna Stils
  • Auduma Veids: Broadcloth
  • Apkakle: O-Veida Kakla
  • Materiāls: Kravu
  • Kapuci: No

Dārgie draugi,Laipni , IZLASĪT VISPIRMS, LŪDZU,

1. Mūsu T-krekli ir Āzijas izmērs .Lūdzu, skatiet izmēru chart, lai apstiprinātu savu izmēru .

2. Produkta parametri ir Patiesi aprakstīts

3. Visi T-krekli ir Sublimācija nodošanas drukāšanai,Ne līme, ne plaisas, nekad krist nost pēc mazgāšanas.

4. Jūs vienmēr varat sazināties ar mani jebkurā laikā.

5. Piliens kuģošanas noteikumus pie lapas apakšā.

1. Dārgie draugi, Jūsu klienti ir visā pasaulē,tāpēc, lūdzu, apsvērt transportēšanas laikā uz citu valsti .ja vēlaties ātrāk,izvēlēties daudz ātrāk kuģošanas ceļu, jūs varat sazināties ar mani, lai apstiprinātu, kuras piegādes veids ir labākais veids.

un, tas ir trans valsts transportu.Izmantojot ļoti lielu skaitu pārvedumiem un 2-3 muitas pārbaudes, parasti, kompensācijas laika limited ir 60 dienas(Brazīlija 90 dienas).Ja ir politiskā vai dabas katastrofa (strike, taifūns), tur var pagarinājumu.

2. Ja jums nav pieprasījuma, es atzīs, ka summa, muitas godīgi.

3. T-krekli ir āzijas lielums,lūdzu apsvērt dažādu izmēru, dažādās valsts, U. S izmērs parasti ir nepieciešams viens izmērs līdz, Eiropā izmērs parasti ir 1-2 izmēru uz augšu .mēs visi esam pārdevējs , lielāka izmēra, ir labāk, nekā maza izmēra.

4. lūdzu, pārbaudiet jūsu klienta adresi, vēlreiz pēc tam, kad manking kārtībā.Es neesmu atbildīgs par atgriezto preču sakarā ar nepilnīgu vai nepareizu adresi.

5. Atstāt ziņu, lai ļauj man zināt, ka ir dropshipping kārtībā.!!!!

6. Zviedrija post ir paziņojusi, ka no 1. Marta līdz 2018. gadam, zviedrijas muitas iekasē PVN par visu, kas nav ES e-komercijas precēm (ieskaitot pasta) pakalpojumu saņēmējam (Zviedrija PVN nodokļa likme ir 25% no vērtības deklarāciju), un nenošķir preču vērtību.Turklāt, ja vērtība ir mazāka par 150 eiro, saņēmējam ir jāmaksā 7.5 Euro pakalpojumu maksu zviedru pastu.Ja vērtība ir virs 150 eiro, saņēmējam jāmaksā 12.5 Eiro pakalpojuma maksa, lai Zviedrija pastu.

Tas ir ieteicams, lai apstiprinātu tarifu, lai jūsu klientiem .Es neesmu atbildīgs par atgriezto preču dēļ pircējs atsakās samaksāt muitas nodokļus.

7. Es ticu, ka Mēs varam atrisināt, neko labu komunikāciju.

Tagi: sailor moon bat, japāņu, half life headcrab, danganronpa tshirt, kirby tee krekls, izklāta pleds krekls, darling ar franxx krekls, anime gara tshirt, dzīvnieku šķērso tee krekls, batman melna balta.