2 GAB Atbaidīšanas Taupe Saules Atbaidīšanas Ultraskaņas Atbaidīšanas Čūska Ūdensizturīgs Anti Mole Atvairīt Mols Žurkas, Peles Čūska

€7.82 €5.48

Pievienot grozam


SKU: #w97059

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Kaitēkļu Tips: Pelēm
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Funkcijas:

1. Viegli un droši izmantot: Nav inde, ne ķimikālijas.Saules powered ar uzlādējams NiMH akumulators.Šo anti-kurmis ir ne iedarbība uz dzīvniekiem un mājdzīvniekiem, pārāk

2. Noderīgi un Augstu Techs : saules mols repeller ir efektīvas platība 650 kvadrātmetri.Ultraskaņas viļņi kairināt tiem, simulēt briesmas un virzīt tos prom no izstrādātās zonas.Es galā kaitēkļu kontroles ierīces, lai saglabātu čūskas prom no sava dārza vai zāliena, izmantojot gan skaņu un skaņas viļņu vibrācijas tehnoloģiju.Pretīgs mols multi-pulss, turpina mainīt ultraskaņas impulsa tas izstaro, tāpēc, ka čūskas nav pierast pie tā, un nav pieeja jūsu dārzam.

3. Izsmalcināts Dizains: Alumīnija, labāk diriģents pretīgs vibrācijas, kas ir novietots uz zemes, lai pārraidītu brīdinājuma impulsus caur zemes.

Lai optimizētu produkta lietošanu, mēs stingri iesakām uzstādīšana 2 ierīces ik pēc 30 metriem sauszemes teritorijām, kuras apmeklē grauzējiem.

Apraksts:

Saules peli repeller pārraida ultraskaņas viļņi ik 40 sekundes, kas ir spēkā noteiktajā 650 kvadrātmetru (atkarībā no reljefa) visos virzienos.

Specifikācijas:

Krāsa: Zaļa

Tips: Dzīvnieku Repeller

Daudzums: 2PCS

Materiāls: Plastmasa

Krāsa: Zaļa

Saules Panelis: amorfā silīcija 2V 60ma

Akumulators: 600mah uzlādējams akumulators

Frekvence: 400hz-50hz

Efektīvas Darba Platība: 400-800 kvadrātmetru

Nominālais Spriegums: 1.2 v

Nominālā Frekvence: 400hz-50HZ

Nominālā Jauda: 0.1 w

Saules Paneļa Izmērs: 7.0*9,0 cm

Izmērs: 15*15*32cm/5.9*5.9*12.6" (L*W*H)

Paketē Iekļauts:

2 * Saules powered ultraskaņas peli repeller

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: dārza mola, atvairīt, lāzera mola, peles atvairīt, žurku inde pasaulē, žurka atvairīt, mols atvairīt, peli, žurku indes, encoder sensor h9730, žurka atbaidīšanas aerosolu malaizija.