Iretmis 5 5S SE 2020. gadam tālruņa vāciņu gadījumos, iphone 6S 6 7 8 Plus X Xs Max XR 11 12 MINI Pro Mīksta Silikona TPU 3310 Nokia Vintage

€3.70 €3.52

Pievienot grozam


SKU: #w97091

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • stāvoklis: Pavisam jaunu
  • Saderīgu Zīmols: Apple iphone
  • Zīmola Nosaukums: IRETMIS
  • Package1XBestSnap-uz Vāka: 1XBest Vāciņu
  • Stils: Jaunākās Dizaina Slim Mobilo Telefonu Vāciņus
  • Iezīme: triecienizturīgs, izturīgs, izturība pret skrāpējumiem
  • Kvalitāte: profesionālās QC test, ja no rūpnīcas
  • Saderīgu iPhone Modelis: IPHONE X
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Pakalpojums: 24 stundas tiešsaistes serviss
  • Drukāšanas Metode: 2D vai 3D Druka
  • krāsa: Kā Parādīts Attēlā
  • meistarība: Izgatavots pēc pelējuma
  • Priekšrocības: rūpnīcas cena ar ātra piegāde

APRAKSTS

1. 100% Pavisam jaunu un Augstas kvalitātes Mīksto TPU Silikona Gumijas Materiāla Lieta .

2. Viegli uzstādīt, Nav nepieciešami instrumenti.

3. Viegli piekļūt visām pogām un fe atures .

4. Skaista krāsu dizainu, lai dotu savu tālruņa unikālu stilu .

5. Aizsargāt jūsu tālruni no sc ratches, putekļu, triecienu un pirkstu nospiedumu .

6. Mēs piedāvājam lietas, par iPhone 5 5S SE, 5C, 6 6S, 6 6S Plus, 7 7Plus, 8 8Plus, X, XS MAX, XR, 11 PRO MAX

Samsung Galaxy S3 S4 S5 S6 S7 S8 s9 malas plus, piezīme 2 3 4 5 7 8 9 10 PLUS

Sūtījuma 1. Pasaules kuģniecības, izņemot dažas valstis un APO/FPO . 2. Visiem zemes gabaliem, kas nosūtīti ar Ķīnu Aviopastu ir ierobežots svara robežās 2kgs.Ja pasūtījuma svars ir vairāk nekā 2kgs, mēs nosūtīt savu sūtījumu ar diviem izsekošanas numurus. 3. Preces tranzīta laikā, paredz loģistikas pakalpojumu sniedzējs, un izslēdz brīvdienās & brīvdienām.Preču tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 4. Ja tu joprojām nesaņem preci pirms termiņa, par saņemšanas laiku, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 5. Tā ir pircēja atbildība, skaidrs, muitas, importa nodokli, PVN un citi maksas maksu.Mums nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas, importa nodokļiem, nodokļiem un citiem muitas maksājumiem.Klientu vajadzību maksāt RAS ( Attālā rajonā, Bezmaksas ) komerciāliem kurjerpasts, piemēram, DHL, Fedex un UPS utt, ja nepieciešams.Atgriešanās un Kompensāciju 1. Ja prece bija bojāta transportēšanas laikā, jūs varētu sazināties ar mūsu pārdošanas kompensāciju.Kad jūs pieprasa kompensāciju, lūdzu, sniedziet fotogrāfijas vai video, kurā skaidri parādīts problēma ar objektu. 2. Preces ar kvalitāti saistītie jautājumi, varētu tikt atpakaļ uz apmaiņu vai kompensāciju, sazinoties ar mūsu pārdošanas 7 dienu laikā pēc preces saņemšanas.Atpakaļ Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.Ja jums saglabāt produktus ilgāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoto.Mēs nepieņemam kompensāciju vai nomaiņa. 3. Pirms atgriešanās lūdzu, sazinieties ar mūsu pārdošanas pirmais un paziņot mums savu kārtas numuru un konkrētu atgriešanās iemesls.Atgriezies preces jābūt oriģinālā iepakojumā, un jums ir jāsniedz ar mums atgriezās izsekošanas skaits.

Atsauksmi 1. Pasūtītāja pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, kas ir motivācija, par mūsu attīstību.Jūsu pozitīvas atsauksmes, būs ļoti appreciated ar mums .Mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt 5-zvaigžņu atsauksmes par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu. 2. Ja jums ir kādi jautājumi vai problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmas.

Tagi: nokia 3310 tpu, gadījumā, l nokia 5, ifon 4 lieta, atjaunotas nokia 3510, akumulatora explay, somā iphone gadījumā, nokia 3410 mobilo, iphoned x lieta, gadījumā, iphon, zilonis plug.

Recenzijas

Hatuba 1991
2020-12-15
5/5
Came super fast! I love that on the sides there’s bumps so the grip is really good. Got the 11 pro max