Jauns

Stiprinājuma 10 collu Sadzīves kasetņu iepriekšējās attīrīšanas filtru Ūdens Filtrs Filtrēšanas Sistēma

€4.12

Pievienot grozam


SKU: #w97124

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Veids: Ūdens Filtru Daļas
  • Zīmola Nosaukums: Valledaya
  • Modeļa Numurs: 00053

Stiprinājuma 10 collu Sadzīves kasetņu iepriekšējās attīrīšanas filtru Ūdens Filtrs Filtrēšanas Sistēma

Piegāde:

72 Stundas Nosūtīšanas

Mūsu veikalā apsolām, ka mēs nosūtīt savu paraugu rīkojumu 48-72 stundu laikā (Izņemot Brīvdienas) pēc apstiprinājuma saņemšanas no pircējiem samaksu par pasūtījumu www.olivers.lv.www.olivers.lv platforma, kas parasti nepieciešams, lai uzņemtu aptuveni 48 stundas, lai revīzijas jūsu maksājumu.

72 Stundu noteikums ir piemērojams tikai attiecībā uz mazo, lai, lielākiem pasūtījumiem un sajauc pasūtījumi tiks paiet ilgāks laiks, lai sagatavotu produktu, un tāpēc tas nav segt saskaņā ar šo noteikumu.

Parasti mēs kuģis savu produkciju caur China Post Air Mail, Īpašās Līnijas, Posti Somija u.c.Kas notiek 15-39 darba dienas, lai sasniegtu savu atrašanās vietu.Ja vienu produktu G. V. sver vairāk nekā 2kgs, mēs izmantot komerciāliem kurjera piegāde (DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS, utt.).

Cena, ko maksā par posteņi, izņemot jebkuru muitas nodokli, mums nav nekādu pienākumu galamērķa valstīs.

Atsauksmes Politika:

Lūdzu atstāt mums pozitīvas atsauksmes, ja jums liekas, mūsu produktu un pakalpojumu ir ok, mūsu sistēma darīs to pašu, lai jūs automātiski.

Ja jums ir kādas problēmas ar produkcijas un mūsu pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums nekavējoties.Mēs jums atrisināt problēmu pēc iespējas īsākā laikā.

Tagi: ūdens filtru, 15 collu ieplūdes, oglekļa šķiedras filtru 10 collu, akmens ūdens filtru, 10 collu, rezerves ūdens filtru, 10 collu, ultrafiltrācijas filtrs 10 collu, ūdens filtrs 4 collu, keramikas ūdens filtru, 10 collu, ūdens attīrītājs filtrs 5 collu, gaisa filtrs double 3 collu, gaisa filtrs 2 collas.