N_eye 5X Optisko Tālummaiņu 4mp ip kameras Wifi PTZ Kameras Āra kameras Drošības Kameru ar AI cilvēku izsekošanas Speed Dome Kameras

€55.99 €39.76

Pievienot grozam


SKU: #w97491

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Modeļa Numurs: SP1H
  • DATORI Fotokameras: 1GB
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: N_eye
  • Izmēri (L x W x D)(mm):
  • Īpašas Iezīmes:
  • Tehnoloģija:

Q: Kā savienot šo fotokameru ar WiFi ?A: Lūdzu, skatīties video un sekojiet norādījumiem.N_EYE ir bijis nodrošināt augstākās kvalitātes produktus uz vairāk nekā 100 valstīm visā pasaulē.Mūsu uzdevums ir panākt, lai jūs par drošāku,zinātnes un tehnoloģiju inovācijas ir izmantoti, lai nodrošinātu sociālo ģimenes drošību un padarītu ikviena dzīvi daudz laimīgu un stabilu.

Modelis: 4mm Fixed Lens / 5X Optisko Tālummaiņu/8MP

Vārds, uzvārds: 2 miljonus pikseļu āra melnās gaismas brīdinājuma sfērisku saprātīga mākonis kamera

Forma materiāls: 2.5 collu sfērisks, un visu alumīnija sakausējuma die casting

Sensora tips: Sony STARVIS 2 megapikseļu 1/2.8 IMX307 CMOS

PTZ leņķis: horizontāli 0deg-355deg, vertikālās 0deg-120deg

Dienu un nakti konversijas režīms: automātiska, ICR infrasarkano staru filtru

Infrasarkano apgaismojumu attālums: 30 m (atkarībā no vides)

Attēla izmērs: HD: 1920X1080 SD: ieteicams 640 x 360

Tīkla funkcijas: intelligent signalizācija

Ieeja: Humanoīdu Atklāšana / Humanoīdu Izsekošanas / Humanoīdu Izsekošanas Tālummaiņa

Jauda: Saistītās pielāgotās audio / saikne apgaismojums

Viens-noklikšķiniet uz konfigurācijas: intelligent konfigurācijas, AP konfigurācijas, manuālais papildus

Interfeisa Protokols: Privātā Mākoņa Protokols/ONVIF

Uzglabāšanas interfeiss: Micro SD karte (līdz 128G)

Jauda interfeiss: Phi5.5 apaļu galvu varu saskarne

Vadu tīkla ports: atbalsta

Priekšrocības: 【AKTĪVĀS AIZSARDZĪBAS] aicina vairs līdzeklis pēc-to, kriminālistika.Tā uzskata, ka mērķis nekavējoties spēlē pielāgotos audio un nospiež to uz mobilo tālruni, lai visus jauninājumus.Aktīvā aizsardzība vairs nav līdzeklis, lai pēc-to, kriminālistika. 【PILNU KRĀSU NAKTS REDZAMĪBAS] aicina Pāriet uz "pilnu krāsu nakts redzamības" režīmā, 2 miljonus augstas izšķirtspējas pikseļi, divi filtri automātiski pārslēgties, situācija ir skaidra un patiesa.Visi video, kas uzņemts ar šo fotokameru, tiks iesniegts jums, izmantojot satriecošu video. 【 5X Optisko Tālummaiņu & ātrgaitas PTZ] aicina 5X Optiskā Tālummaiņa!!!!!Jebkurā Laikā, Jebkurā Vietā, Lai Redzētu, Kur Jūs Vēlaties Redzēt!Jūs varat attālināti kontrolēt 355deg horizontālā un 120deg vertikālā pan un tilt caur tālrunis/tablete/GAB, sniedzot jums blind spot brīvu skatu. 【HUMANOĪDU NOTEIKŠANAS] aicina mobilo sakaru signāls ir precīzāka, kopā ar pieteikumu AI tehnoloģiju dziļas mācīšanās jomā, un algoritmu un tīkls ir optimizēts, efektīvi filtrēšanas spēkā neesošu signālu un pieņemšanas signāla precīzāki. 【SVARĪGI] aicina Visas kameras CE un FCC sertificēti ar UL atbilst,ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, sazinies ar mums, mēs sazināsimies ar jums, cik drīz vien iespējams.Mēs piedāvājam Mūža Tehnoloģiju Atbalstu un 1 Gads Warrantly.

Smart dubulto gaismas

Četras gaismas avotu veidiem ir ieslēgts būs, un gaismas avota vadības režīmu, kamera var mainīt pēc vēlēšanās atbilstoši gaismas avotam režīmā.

Kad pāriet uz "Pilnu Krāsu Nakts Redzamības" režīmā, 1080P HD pikseļi, divi filtri automātiski pārslēgties, situācija ir skaidra un patiesa.

Kad pārslēgties uz "Infrasarkano staru Nakts Redzamības" režīmā, kamera infrasarkano gaismu, kas strādās, monitora ekrāns kļūst melns un balts.Augstas slēpšana!Un būs izrādās krāsu attēlu dienas laikā.

Kad pārslēgties uz "Smart Nakts Redzamības" režīmā, noklusējuma valsts kamera ir normāla nakts redzamības.Ja kamera uztver cilvēka formas kustība, kamera automātiski ieslēdzas balta gaisma.Kad cilvēka forma pazūd, fotokamera automātiski reaģē uz infrasarkano nakts redzamību.

Pilna Krāsu Nakts Redzamības dienas un nakts

Sensora mēs, ko izmanto, ir Sony STARVIS 2 megapikseļu 1/2.8 IMX307 CMOS, kas labāk nekā citi 5x tālummaiņas kameru tirgū.Izvēlēties mums ir jūsu labākais izlemt!!!!

5X Optiskā Tālummaiņa - Nav traucējumu

Motorizētais zoom objektīvs ar auto-focus funkciju 5X optiskā tālummaiņa IP kameras ļauj plašu skata leņķi (33deg - 98deg).Tā ļauj tuvināt, lai skatītu plašāku informāciju par tālu-prom objektiem bez tuvāk, vai tālināt, lai iegūtu plašāku un lielāku skatu.

AI Humanoīdu atklāšana

Humanoīdu atklāšanas inteliģenta sistēma: atzīst cilvēki un precīzi izseko.Nav garām izsekošanas un citus objektus.Efektīvi filtrē spēkā neesošu, signalizācija, lai padarītu signalizācija precīzāki.

Metāla korpuss, iebūvētu pastiprinātāju, skaļruņu, labāku siltuma izkliedi un stabilāka.

KUSTĪBAS ATKLĀTU & BRĪDINĀJUMS

Elastīgas kustības detektors (set detektēšanas zonā, grafiku noteikšanas laiku un regulēt jūtīgumu), reālā laikā un precīzu kustību trauksmes caur app push paziņojums, e-pasta atbalstu, automātiski augšupielādēt kustības izraisa attēlu uzņemšana un ierakstīšana FTP serveri.

Aktīvā aizsardzība!vairs nav instruments, ar pierādījumu savākšanu pēc evented.Ja atklāsiet, mērķa, tā būs spēlē, pielāgotu audio nekavējoties un ziņojums uz tālruni.

PTZ

Pan-tilt-zoom kamera ar nebeidzamu 360 pan & 90 tilt & 5x optisko tālummaiņu, nav neredzamo pa kreisi, tirdzniecības kvalitātes novērošanas kamera, viegli elektroinstalācija, ūdens.

ONVIF Atbalsta: bezvadu IP kamera ir savietojams ar visu veidu ONVIF-conformant IP drošības produktus.Vairākas Ierīces: wifi CCTV kameru var pievienot pēc vairākas ierīces, viedtālruņiem, planšetdatoriem un datoriem, utt.

Detalizēti rīkoties ar informāciju:

Viegli uzstādīt, trīs soļi, vieta APP lejupielāde (Android) Meklēšana "Neye3C" android market vai noskanē QR kodu, lai lejupielādētu. (iOS) Meklējot "Neye3C" App Store veikalā vai noskanē QR kodu, lai lejupielādētu.

Pievienot Neye 3C App

Comfigure PC CMS Klientu

Tagi: aizsardzības, drošības kameras, kamera secur, tptek ptz kameras, kamera reolink, pielāgot wifi, endoskops video kameras, cccam serveris, mikro camara, darbības cam, kameras video.

Recenzijas

Zhdanovkn
2021-02-10
5/5
Fast delivery. Very good contact with seller. At this momment works fine. .