Hamsit nerūsējošā tērauda izplūdes kolektora galvenē 88-00 Honda Civic CR-X Del Sol D Sērijas Motoru SOHC Auto modificēšanu

€55.41

Pievienot grozam


SKU: #w97883

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Fit: Honda Civic CR-X Del Sol
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: BX100753
  • Zīmola Nosaukums: HAMSIT
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda

Pieteikumu 88-00 Honda Civic D-sērijas Motora SOHC 88-91 Honda CR-X D-sērijas Motora SOHC 93-97 Honda Del Sol D-sērijas Motora SOHC *Piemērots Ir SOHC 1.6 L protokols d16 1.5 L D15 (neietilpst DOHC) Apraksts Materiāls:Nerūsējošais tērauds Krāsa: Sudraba -Ieejas/Izejas: 4.45 cm/5.08 cm -Izgatavots no T-304 Nerūsējošā Tērauda Materiāli-Uzreiz Iegūt 15 -20 Hp. / Tk. -TIG Metināts CNC Mašīna Atloka -100% Brand New Pakete Iekļauj 1x Izplūdes kolektora Visus nepieciešamos instalācijas aparatūras (Accessories kā attēlā redzams) Informāciju PAR PIEGĀDES KLIENTU APMIERINĀTĪBU, Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs jums atbildēsim 24 stundu laikā.Ceru, ka jūs saņemsiet 100% apmierinātību!MAKSĀJUMU, Lai aizsargātu jūsu intereses,jūsu maksājumu uz laiku būs tur www.olivers.lv,un netiks izpausta mums līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, un ir apmierināti ar to.Šo saiti, lai jūsu atsauces KUĢNIECĪBAS 1. Zemes gabali parasti tiek nosūtīti 3 darba dienu laikā pēc maksājuma apstiprināšanas. (Izslēgt pielāgotus produktus) 2. Ja jūs vēlētos, lai izvēlēties citu express, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs pārbaudīsim, labākais maksa par tevi. 3. Sakarā ar kavēšanos, ko izraisa nepārvaramas varas apstākļi, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu tā, lai jums, bet ne uzņemties atbildību.Piemēram, slikti laika apstākļi, muitas kontrole, galamērķa darbinieki devās uz streiku, un tā tālāk.Lūdzu, esiet pacietīgi. 4. Importa nodevu un nodokli ir atbildīga par klientam.ATGRIEŠANĀS POLITIKA, Ja ir kādas kvalitātes problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums.Ceru, ka jūs saņemsiet 100% apmierinātību!ATSAUKSMES Paldies par pirkumu no mūsu veikala!Jūs saņemsiet 5 zvaigznes atsauksmes no mums!Ceram uz jūsu 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes, kā arī, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Paldies!

Tagi: finanšu honda civic, cr x creality, 1999. gada civic izplūdes, izplūdes galvene, honda cbx, honda sivic izplūdes, honda civic, kolektors turbo, helon, izplūdes motorcycl.

Recenzijas

Catysilva
2021-02-01
4/5
The product fits perfectly
Mixraceboi
2021-01-18
1/5
I never get there