MK10 Createbot 3D Printeri Presēt 0,4 mmNozzle 1,75 mm pa Kreisi/pa Labi hotend Pilns Komplekts ar mehānisko,siltuma komplekts & ventilators 3D Printera daļas

€65.87

Pievienot grozam


SKU: #w98119

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Zīmola Nosaukums: Createbot
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips: J-nodaļas vadītājs

MK10 Createbot 3D Printeri Presēt 0,4 mmNozzle 1,75 mm pa Kreisi/pa Labi hotend Pilns Komplekts ar mehānisko,siltuma komplekts & ventilators 3D Printera daļas

mēs nosūtīt sūtījumu ar precīzu piegādes metodi ar savu izvēli,lūdzu, ņemiet šī ir noklusējuma opcija produkta

lapas,lūdzu, pārbaudiet to pirms jūsu pasūtījuma.tikai piegādes metodes, kā, piemēram, Ķīna Pastu ierakstītā vēstulē vai www.olivers.lv standarta

piegāde var sniegt sekošanas informāciju ,ja jums ir nepieciešams sekot paku,lūdzu, apstipriniet piegādes metodi ar mums.

mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem,nodokļiem,nodevām.

1.Ja ir problēmas kvalitātes, lūdzu, informējiet mūs, 7 dienu laikā pēc pieņemšanas-lai nomaiņa vai remonts.Ja rezerves nav pieejams, tad kompensācija tiks emitēti ar sākotnējo maksājumu metodi.

2.Visu atpakaļ posteņi jābūt tā sākotnējiem nosacījumiem, tostarp lodziņā un aksesuāri.Vīrieši izgatavots defekti nav garantēta, piemēram, bojātas, saskrāpēts, un tā tālāk.

1.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu,lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes.Paldies!

2.Sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas Negatīvas vai neitrālas atsauksmes,mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu visas problēmas.Jebkuru nedraudzīgu rīcību nav laipni, piemēram, neitrāla/negatīva atgriezeniskā saite, bez jebkādas komunikācijas ar mums.Mēs netiks galā ar šo, jo rīkojums ir pilnībā aizvērts, pēc tam, kad negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Paldies par jūsu sapratni.

Tagi: 3 ender, atpakaļ iphone 7, artilērijas x1, 004, svina skrūvi t8, creality ender3, ender 5 plus jaunināt, 3dprinter komplekts, crealty ender 3, 70 printeri.