Mīksts Silikona Iestāde Lietā Par Gopro Hero 8 Gadījumā, Silikona Aizsardzības Pilnībā Segtu Apvalka Gopro 8 Sporta Darbība Kameru Piederumi

€8.61 €6.03

Pievienot grozam


SKU: #w130212

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Materiāls: Silikona
  • Zīmola Nosaukums: CQT
  • Modeļa Numurs: silikona gadījumā, par Gopro Hero 8
  • Saderīgs Action Camera Brand: gopro
  • Veids: Mīksta Soma
  • Komplektā: Komplektā 1

Mīksts Silikona Iestāde Lietā Par Gopro Hero 8 Gadījumā, Silikona Aizsardzības Pilnībā Segtu Apvalka Gopro 8 Sporta Darbība Kameru Piederumi Apraksts: Produkta Nosaukums:Silikona Case for GoPro hero 8 Black Izmērs:76*29mm*52mm Neto Svars:25g Krāsas:Melna, rozā, zaļa, balta Modelis:ga-888 Funkcijas:nepievelk putekļus, kritums-pierādījums, aizsardzības kameras korpusa Materiāls:Silikona Piemērots :GoPro hero 8 Melnās skaits anti-fall metri : 4 m ražotājvalsts :Ķīnā Funkcijas 1. 1:1 reālā mašīna atvērta pelējuma, visu silikona uzmava ir 1:1, lai atjaunotu kopējo apjomu fotokameru un rezerves caurumi, viegla montāža. 2. Ķermeņa mazgāšanai, augstas kvalitātes mīksta silikona, netoksiskas un bez smaržas, nav putekļu, anti-pirkstu nospiedumu. 3. Tukša mašīna jūtas pietiekami viegls, mīksts silikona, sver mazāk nekā 25g, pietiekami viegls. 4. Atjaunot sajūta, pogas daļa ir reljefs un iegravēts, kas padara darbību vairāk touch-sensitive. 5. Apakšā īstu mašīnu rezerves caurumu stāvoklī, ērts, lai izveidotu savienojumu dažādifotografēšanas piederumus, ērts un vienkāršs. 6. Silikona uzmava ir mainīts uz robežas, kameras nāk ar divām kājām, savienojuma bāzes un skrūves ir atvērtas, un otro maiņu aizsardzības rāmis ir ērti, lai fiksētu pozīciju. 7. Dot anti-zaudēja virvi, mīksts gumijas aproce ar tāda paša materiāla kā silikona uzmava, kas var būt karājās pie mugursomas, un cēla uz rokas.Āra fotografēšanas piešķir kamerai droši, viegli pārnēsājams, viegli ceļot. 8. Anti-fall, es nebaidos, pilnībā ietin visu kameru, faktisko izmēģinājumu 4 m, kameras, drošu un skaņu. 9. Izvēlēties dažādas krāsas, klasisks melnā, baltā, rozā, fluorescējoši zaļā krāsā.Pakete ietver: 1*Silikona Gadījumā, par GoPro hero 8 Black 1*Silikona Anti-zaudēja Virves Piezīmes: 1.Lūdzu, ļauj 1-3mm atšķiras, jo manuāla mērīšana. 2.Sakarā ar dažādām reklāmas un dažādas gaismas,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies par jūsu sapratni.

Tagi: metāla statuetes rotaļlietas, metāla žetonu turētājs, metāla rotaļu pistoli bērnu, metāla toolbox koka, metāla lāpu, kuteri, lenovo klēpjdatoru 7000, metāla toe kurpes vīriešiem, lenovo 850 mājokļu, lenovo 7304f stikla.

Recenzijas

Nastia Terehova55
2020-09-09
5/5
The case is pleasant and sits well on the 8th hero... but often shoot-wear it to change the battery is not sure whatever you want. I'm happy.