Mettzchrom X Mount 10 gab. / daudz klp Ķermeņa Priekšējais + Aizmugurējais Objektīva Vāciņš Vāks FX X Mount X-Pro 1 X-E1 X10 XF1

€9.49

Pievienot grozam


SKU: #w150272

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Iepakojums: Jā
  • Modeļa Numurs: F-x-1
  • Saderīgu Zīmols: Canon
  • Zīmola Nosaukums: Mettzchrom

Šī korpusa Vāciņu un Aizmugurējo Objektīva Vāciņu Komplekts saderīgs ar F Plēves X FX mount kameru korpusi un lēcu.A korpusa vāciņš aizsargā kameras sensoru un interjers no putekļiem un bojājumiem, kad objektīvs nav vietā.Aizmugures objektīva vāciņš aizsargā aizmugurējā stikla elements un elektronisko kontaktu no skrāpējumiem, putekļiem, ūdens, un pirkstu nospiedumus.

Piemērots :

par Fujifilm Objektīva

100% PAVISAM JAUNU .Izgatavots no augstas ietekmes plastmasas.Izstrādāta ar Trešās Puses.

Aizsardzības Lēcas, kas Derīgas Fujifilm DSLR un SLR Objektīvu

Šis komplekts korpusa vāciņu un aizmugurējo objektīva vāciņu, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, der Fujifilm DSLR, funkcijas un izmērs ir tāds pats kā fu jifilm produktiem.

Specifikācija:

Aizmugures objektīva vāciņu, objektīva Vāciņš, der Canon filmu un digitālajām SLR.Pats izmēru un pašas funkcijas ar f filma "s Kameras.

Mērķis Aizmugures objektīva vāciņš ir, lai saglabātu putekļiem, netīrumiem, pirkstu nospiedumiem un mitrumu pie sava objektīva, kad esat noņemt objektīvu no kameras.Fotokameras korpusa vāciņu ir palīdzēt, lai aizsargātu savu kameru, ķermeņa un saglabātu putekļu off.

Pakete ietver:

10 x Aizmugures Objektīva vāciņš

10 x Ķermeņa Objektīva vāciņš

Tagi: cb600 hornet, eos lai nex, arri mount, honda cbr 600 f3 daļas, lāzera printera pulveris, nex nikon, canon imageclass, adapteri m42 nex, m42 uz nex, ai fx.