Jaunu Caurspīdīgu Sejas Aizsardzība Izolācijas Maskas Splash pierādījums Un Putu-pierādījums, Maskas Sejas aizsargu Virtuves Eļļas Pierādījums PC Materiāla

€3.67 €2.54

Pievienot grozam


SKU: #w167549

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vecuma Grupa: Pieaugušie
  • Segtu Platībatkarīgo: Apakšējā Sejas
  • 01: Maskas Splash pierādījums un Putu-pierādījums, Maskas sejas aizsargu
  • Nosaukums: PC augstas kvalitātes sejas maska

Apraksts:

1. Jauns izdevums: modernizētas sejas aizsardzības vāks, moderns un skaists.

2.PC: PC materiāla, var valkāt brilles, var valkāt visvairāk brilles, anti-miglas un anti-static pārklājums ārstēšana, caurspīdīgu vairogu un abpusējo anti-miglas efektu.

3. Profesionāla aizsardzība: atkārtoti lietojamā maska aizsargā seju no ārējās agresijas lielu platību no glāzes zoda, un pilnībā aizsargā seju no ūdens pilieni, siekalas, splash, taukiem un putekļiem.

4. Pilna vāka caurspīdīga maska: caurspīdīgs, viegls, ērts un elpojošs, kas ir ideāla izvēle, lai aizsargātu muti un degunu no šļakatām būvgružu, pilienu un splash.

5. One-size-fits-all): One-size-fits-all formas aizsargā ikvienu-ļoti piemērots ģimenes, biroju un noliktavu darbiniekus.

6. Plaši izmanto: piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm.Piemērojamo sabiedriskās vietās vai ikdienas lietošanai, piemēram, virtuvēs, ēdnīcās, mājas, virtuves, viesnīcas, ātrās ēdināšanas restorāni, skaistumkopšanas saloni, virtuvēm, restorāniem, tortes veikali, tirdzniecības centri, tetovējums veikalos, utt.

Specifikācijas:

Specifikācijas:

Produkta nosaukums: PC augstas kvalitātes sejas maska

Materiāls: PC+ABS+ filtra sūklis filtrs

Krāsas: sarkans, violets, zils, melns un pelēks

Produkta izmēri: 11.5x13x6cm

Laipni lūgti mūsu veikalā.Mūsu mērķis ir, lai izveidotu labāku drošības vidē.Mūsu produkti garantē 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.Lūdzu, jūtieties brīvi nopirkt!

Paketē Iekļauts:

1*sejas maska

Tagi: dzimšanas dienas dāvana viesis, sejas maska, plastmasas, caurspīdīgs, facemask caurspīdīga, dāvanu zelta, suņa maska, elastīga mirdzēt lentes, sejas maska ar suni, skaidrs maska, 15 cm mežģīnes, suņa sejas maska.