WUIYBN 8BitDo N30 Gamepad Controlleror Atbalsta Turbo Windows Android macOS Nintendo Slēdzis, Kursorsviras

€20.58 €16.25

Pievienot grozam


SKU: #w21595

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Saderīgs Marku/Modeli: Nintendo
  • Nintendo Modelis: NINTENDO SLĒDZIS
  • Zīmola Nosaukums: WUIYBN
  • Interfeisa Tips: Bluetooth
  • Veids: Spēļu vadāmierīces
  • Iepakojums: Jā
  • Modeļa Numurs: N30 Spēle Kontrolieris

8BitDo N30 Bluetooth Gamepad

Viss Vecais Ir Jauns Atkal!Šis bluetooth gamepad ir, lai Pārslēgtos tiešsaistes spēles.Ir turbo un mājas pogas.Tikpat saderīgi Slēdzis tiešsaistē Atbalsta firmware update.Produkta apraksts: Šis gamepad ir, lai Pārslēgtos tiešsaistes spēles.Tas ir turbo un sākuma pogas, Tikpat Slēdzis tiešsaistē.TB atslēga ir turbo B. TA galvenais ir burbo A. Kā savienot, lai pārslēgtos: 1. Nospiediet SĀKT, lai ieslēgtu kontrolieris, LED sāks mirgot. 2. Nospiediet un turiet nospiestu, IZVĒLIETIES 3 sekundes, lai ievadītu pāra izveides režīms.LED sāks ātri mirgot. 3. Dodieties uz jūsu Slēdzi Mājas Lapā, noklikšķiniet uz Kontrolieriem, pēc tam noklikšķiniet uz Mainīt Rokturis/lai izveidotu pāra savienojumu ar adapteri. 4. LED paliks cieta, kad savienojums ir sekmīgi. *Datu apstrādātājs auto atjaunot jūsu Pārslēgties, nospiežot START, kad tas ir bijis pārī.Nospiediet SĀKT, lai ieslēgtu kontrolieris.Nospiediet un turiet SĀKUMA 3 sekundes, lai izslēgtu kontrolieris.Nospiediet un turiet SĀKUMA, 8 sekundes, lai piespiestu izslēgt pārzinis.Produkta informācija: Iepakojuma Izmēri 6.1 x 3.8 x 1,7 collas Postenis Svars 5.9 unces

Tagi: kontroli spēle, nintend slēdzis rcm, 8bitdo, sf30, joypad kursorsviru android, nintendo slēdzis controlers, eastvita rcm klipu ns sx pro, 8bitdo sn30, spēle nintendo slēdzis, 8 bitdo bluetooth.

Recenzijas

Fcuk Boi
2020-11-02
5/5
Excellent control. 8bitdo are reference in quality products. This control works both in PC (Bluetooth) in Nes (necessary have the Retro Receiver, sold separately). This control N30 was developed especially for old games. Recommend.
Rafastronda Foda
2020-12-02
5/5
Perfect