"Eiropa 2020" Jaunas Skatīties Joslas Classic Premium Canvas Nomaiņa Aproce Ūdensizturīgs Sporta Band Siksnu Amazfit T-Rex Smart Skatīties

€5.09 €4.17

Pievienot grozam


SKU: #w45787

Pieejamība: Pieejams

Stāvoklis: Jauns

Specifikācija

  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie
  • Zīmola Nosaukums: viugreum
  • Valodas: angļu
  • Veids: Pulksteņu Siksniņas

Funkcijas:

1. Izturīga Siksna: audekls nomaiņa siksnas, ir paredzētas Huami Amazfit T-Rex smart skatīties.

2. Mīksts un Elpojošs: rezerves siksna funkcijas, mīksts un elpojošs neilona materiāla, lai nodrošinātu jūs ar labāko valkā sajūta.

3. Sviedru izturīgs un Ūdensizturīgs: rezerves siksna ir viegla un viegli sauss, kas ir laba izvēle, peldēšanai un tā tālāk.Un tas ir izturīgs, featured ar augstas kvalitātes materiāliem, lai novērstu ādas kairinājumu.Un tas ir mīksts un ērts valkāšanai.

4. Ādai draudzīga Grupa: rezerves siksna funkcijas ādai draudzīgu pītā neilona iezīme laba gaisa caurlaidība un sviedri pretestību, sniedzot jums labāku valkā pieredzi.

5. Regulējams Lietošanai: rezerves siksniņa ir piemērota 150mm-230mm/5.91-9,06 rokas.

Specifikācijas(aptuveni):

Nosaukums: Rezerves Siksnu Amazfit T-Rex

Materiāls: audekls

Izmērs: aptuveni 22 mm/0.87 in platumu, garumu: A - 12cm/4,72 in B - 9.5 cm/3.74 gadā

Svars: aptuveni 16.g

Krāsa: melna, zila, armijas zaļa, zaigojoša, melna, sarkana, melna pelēka

Iepakojuma Saraksts

1*Nomaiņas Siksnu Komplekts (neietilpst skatīties iekārtas)

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

Tagi: amazfit t rex, canva pro, amazfit rex, amazfir vtn gadījumā, amazfit rkp siksna, amazfit t rex aizsargs, t rex xiaomi, amazon gadījumā vtn, amazfit t rex skatīties band, amazfit siksna trex.

Recenzijas

Foxhound51
2020-12-13
1/5
The belt is of normal quality, but wearing it on the watch is not convenient. The original belt is wider and the bolts strongly support the strap and hang out. Bolts from the kit correspond to the width, but thicker than the original ones, the clock does not enter.
Shabibilah
2020-10-08
5/5
The goods came in 1 month. Everything is OK. only the screwdriver does not fit the original strap.
Forvard 89
2020-12-25
5/5
super...passt